Ο Κοτταρίδης αποκαλύπτει για το διαζύγιο του με την Φραγκάκη - «Έχουν περάσει πολλά χρόνια από..»

Τα εξομολογείται όλα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ο Κοτταρίδης αποκαλύπτει για το διαζύγιο του με την Φραγκάκη - «Έχουν περάσει πολλά χρόνια από..»

Ο Δημήτρης Κοτταρίδης μίλησε στην κάμερα του Happy Day και συγκεκριμένα στην Τίνα Μεσσαροπούλου και αναφέρθηκε κυρίως για το διαζύγιο του με την Εύη Φραγκάκη.

Για το ποια η σχέση του με την πρώην σύζυγο του αποκάλυψε πως: «Έχω πολύ καλή σχέση με την πρώην σύζυγό μου, ειδικά και όταν υπάρχει ένα παιδί. Έχουν περάσει και πολλά χρόνια από το χωρισμό μας. Είμαι νέος ακόμα για να ξαναπαντρευτώ. Έχω φέρει το γιο μου στο στούντιο για να δει την εκπομπή. Ελπίζω να είναι έξυπνος και να ακολουθήσει άλλο δρόμο.»

Ο γιος μου, μου κάνει συνήθως στιλιστικές παρατηρήσεις, για τα μούσια, τα μαλλιά. Δεν είμαι μπαμπάς του σαββατοκύριακου. Παίρνω το παιδί μου κάθε μέρα από το σχολείο. Θα κάνουμε τα μαθήματα, θα τον πάω στη μπάλα του. Όχι από υποχρέωση, αλλά γιατί εγώ το έχω ανάγκη» συνέχισε λέγοντας ο Δημήτρης Κοτταρίδης.

Τέλος, πρόσθεσε ότι: «Κάθε πρωί ξυπνάω στις 4:00. Στον έναν μήνα κακής τηλεθέασης σε κόβουν, ενώ στην ΕΡΤ δεν είναι έτσι και αυτό είναι καλό. Δεν ήταν εύκολη η αλλαγή από τα 20 χρόνια στον ΑΝΤ1 να βρεθώ αλλού. Δεν έφυγα με καμία πικρία από τον ΑΝΤ1. Λόγω δουλειάς έχω ταξιδέψει σε 47 χώρες». Στο μεταξύ, ραγδαίες εξελίξεις έχουν σημειωθεί με το διαζύγιο Λαγούτη - Αλικάκη!

Το πρόβλημα υγείας της Εύης Φράγκακη που την οδήγησε στο νοσοκομείο - Τι συμβαίνει;

Ένα απρόσμενο πρόβλημα υγείας χρειάστηκε να αντιμετωπίσει η Εύη Φραγκάκη το οποίο την οδήγησε τελικά στο νοσοκομείο.

Η αίτιας της νοσηλείας της δεν είναι ο κορωνοϊός αλλά μια φλεγμονή που προκλήθηκε από το άχγος της. Για αυτό και η δημοσιογράφος ενημέρωσε εγκαίρως τους διαδικτυακούς φίλους της για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί αναρτώντας μια φωτογραφία με την συγκεκριμένη λεζάντα:

"Ξέρετε τώρα... τα γνωστά, τα τετριμμένα, τα κλασικά: «την υγειά μας να’χουμε, όλα τα άλλα γίνονται», «μη σε τρώει το άγχος», «τι ανάγκη έχεις εσυ» και εγώ θα προσθέσω με τη σειρά μου «δάσκαλε, που δίδασκες, και νόμο δεν εκράτεις».
Χρειάστηκε να νοσηλευθώ όχι για κάποιον απο τους ...διάσημους ιούς, αλλά για μια άσχετη και, κυρίως, απρόβλεπτη φλεγμονή. Την οποια, όπως ενημερώθηκα, εν ολίγοις προκάλεσε το άγχος μου και, ως παράλληλη δράση, και η ελαττωμένη προσοχή στην υγεία μου, στον εαυτό μου.

Χωρίς πολλά λόγια, λοιπόν, κατάλαβα περίτρανα τρεις αλήθειες:

* το σώμα εισπράττει ο,τι νιώθει η ψυχή

* όσο και αν πιέζουμε τους άλλους να αλλάξουν κάτι στραβό, πιέζεται μόνο ο εαυτός μας, οι άλλοι δεν πρόκειται να αλλάξουν το παραμικρό, αν δεν θέλουν εκείνοι. Νόμος.

* αν δεν προσέχουμε εμείς εμάς, δε θα μας προσέξει κανένας πιο πολύ. Γι’αυτο και για όλα τα παραπάνω, προσέχετε τον εαυτό σας, μαζί του θα ζείτε μια ζωή σίγουρα!

Κάνετε πάντα, λοιπόν, αυτό που λέει η καρδούλα σας. Δε σημαίνει πάντα ότι αυτό θα φέρει ρήξη. Μπορεί και να γίνουν οι ζητούμενες μετατοπίσεις και από τους άλλους, ομαλά, ήρεμα, αναίμακτα. Αν δεν το δοκιμάσετε, άλλωστε, δε θα το μάθετε ποτέ. Και αν τελικά επέλθει ρήξη, θυμήστε μου, αλήθεια, πότε είπαμε ότι τa comfort zones είναι γοητευτικότερα...;" Στο νοσοκομείο βρισκόταν και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος!

εύη φραγκάκη νοσηλεία στο νοσοκομείο

Παρόλα αυτά, η Εύη Φραγκάκη βρέθηκε στην εκπομπή Happy Day και είπε χαρακτηριστικά όσα της συνέβησαν: «Από το πάρα πολύ άγχος πιέστηκα αρκετά με κάποιες μικροαναποδιές τις οποίες πήρα πιο βαρέως και αγχώθηκα παραπάνω. Δεν πρόσεξα πολύ τον εαυτό μου, τη διατροφή μου, από το άγχος να μείνω νηστική πολλές ώρες, κατά τη διάρκεια της ημέρας να τρέχω… Είχα και άγχος με τον γιο μου που έδωσε για το πτυχίο των ισπανικών.

Ήμασταν σε εγρήγορση, δεν ήταν τίποτα σοβαρό, απλά εγώ αυτό το μεγαλοποίησα και διογκώθηκε μέσα μου, με άγχωσε και ανέβασα υψηλό πυρετό. Δεν ήταν κορονοϊός. Χρειάστηκε να πάρω μια ενδοφλέβια αντιβίωση. Μια φλεγμονή ήταν και νοσηλεύτηκα για τέσσερις μέρες. Τώρα είναι όλα καλά».