Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ποιο Survivor; Αυτό το νέο ριάλιτι επιβίωσης θα παρουσιάσει ο Γιώργος Αγγελόπουλος!

Τι λέει το ρεπορτάζ

Ποιο Survivor; Αυτό το νέο ριάλιτι επιβίωσης θα παρουσιάσει ο Γιώργος Αγγελόπουλος!
News 03.12.2020 15:06
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Πολλά έχουν ακουστεί τον τελευταίο καιρό για τα ριάλιτι επιβίωσης και τους παρουσιαστές τους. Η αποκάλυψη που έγινε από το Πρωινό το πρωί της Πέμπτης, θέλει τον Γιώργο Αγγελόπουλο στην παρουσίαση ενός νέου project!

Το νέο ριάλιτι θα ονομάζεταιμ“I am celebrity get me out of here” σε παραγωγή του Νίκου Κοκλώνη και μάλιστα θα συμμετέχουν 12 γνωστά πρόσωπα στα οποία θα συμπεριλαμβάνεται και ο Τρύφωνας Σαμαράς τα οποία θα περνάνε τις μέρες τους μέσα σε μια ζούγκλα προσπαθώντας να βγάλουν εις πέρας δοκιμασίες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Νίκος Κοκλώνης έχει καιρό τώρα αποφασίσει αυτό το κονσεπτ παιχνιδιού αλλά δεν έχει βρει το κανάλι. Το τιμόνι όμως λέγεται πως θα το έχει ο Γιώργος Αγγελόπουλος ο οποίος μετά την υποκριτική θέλει να δοκιμαστεί και στην παρουσίαση. Μάλιστα, ο Κοκλώνης καλωσόρισε πρόσφατα στο δυναμικό της εταιρίας του ένα πρόσωπο «φωτιά».

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποκαλύπτει για το τηλεοπτικό του μέλλον - «Καλύτερα να μιλήσει ο...»

Η κάμερα του Έλα Χαμογέλα εντόπισε τον Γιώργο Αγγελόπουλο έξω από την εταιρία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη και απάντησε στις φήμες που τον θέλουν να παρουσιάζει και να συμμετέχει σε συγκεκριμένα ριάλιτι.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποκάλυψε πως οι φήμες είναι απλά φήμες και πως καμιά πρόταση δεν του έχει γίνει να παρουσιάσει την Φάρμα, το νέο ριάλιτι παιχνίδι του ΑΝΤ1.

Εκτός από αυτό, δεν δίστασε να αδειάσει και το Παρουσιάστε αφού ούτε και από εκεί του έχει γίνει κάποια πρόταση για συμμετοχή όπως ακούγεται.

Τέλος, ανέφερε πως συζητάει με τον Νίκο Κοκλώνη κάποια μελλοντικά πρότζεκτ βασισμένα πιθανότατα στη μυθοπλασία χωρίς όμως να αποκαλύπτει παραπάνω λεπτομέρειες, αφήνοντας τον Νίκο Κοκλώνη να κάνει τις απαραίτητες δηλώσεις αν και όταν χρειαστεί.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα με τον Γιώργο Αγγελόπουλο από το Έλα Χαμογέλα:

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γιώργος Αγγελόπουλος: Σάλο προκάλεσαν οι δηλώσεις του - "Φυσικά και θα κοινωνήσω, δεν..."

Τεστ κορωνοϊού για τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Share