Ο κακός χαμός με την φωτογραφία της Κίτσου - Τραβήχτηκε σε διάλειμμα των γυρισμάτων

Δείτε την!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο κακός χαμός με την φωτογραφία της Κίτσου - Τραβήχτηκε σε διάλειμμα των γυρισμάτων

Χαμός τις τελευταίες ώρες στο instagram με την φωτογραφία που δημοσιεύθηκε και απαθανατίζει την Μαρία Κίτσου σε διάλειμμα των γυρισμάτων της σειράς Άγριες Μέλισσες!

Μπορεί να βρισκόμαστε στο δεύτερο lockdown και η γνώριμη καθημερινότητά μας να έχει παγώσει για δεύτερη χρονιά μέσα στο 2020, όμως αυτό δεν ισχύει για όλους. Πολλοί επαγγελματίες εξακολουθούν να δίνουν το παρών στις δουλειές τους και να εργάζονται όπως και πριν από την καραντίνα. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν και οι ηθοποιοί που συμμετέχουν σε σίριαλ, των οποίων τα γυρίσματα συνεχίζονται κανονικά.

Οι πρωταγωνιστές της σειράς “Άγριες Μέλισσες” βρίσκονται καθημερινά στο Διαφάνι και δουλεύουν πυρετωδώς προκειμένου να συνεχίσουν τα επεισόδια να προβάλλονται κανονικά στους τηλεοπτικούς δέκτες μας και να μην υπάρξει διακοπή όπως την άνοιξη. Έτσι, πολλές είναι οι φορές που οι ηθοποιοί μοιράζονται με τους διαδικτυακούς φίλους τους στα social media backstage φωτογραφίες από χαλαρές στιγμές τους.

Αυτή τη φορά, η Θεοφανία Παπαθωμά μας έδειξε πώς περνάει στα διαλείμματα μαζί με την Μαρία Κίτσου. Όπως θα δεις, οι δυο γυναίκες απολαμβάνουν τον καφέ τους και διαβάζουν τα λόγια τους λίγο πριν την έναρξη του γυρίσματος.

“Με την αγαπημένη μου Λενιώ κατά κόσμον @marika.kitsou.official.Υπέροχη! Εδώ τα λέμε μετά από πολύ καιρό”, έγραψε στην ανάρτησή της.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Κίτσου από το διάλειμμα των γυρισμάτων

Μαρία Κίτσου γυρίσματα Άγριες Μέλισσες

Κι επειδή σίγουρα αναρωτιέστε: Δείτε εδώ την διατροφή που ακολουθεί η Κίτσου κι έχει χάσει 14 κιλά!

Το θλιβερό μυστικό πίσω από το χαμόγελο της Μαρίας Κίτσου: Όταν ήταν 5 χρονών...

«Θυμάμαι όταν είμαστε πολύ μικροί με τον αδελφό μου, περίπου πέντε χρονών, και κάθε Παρασκευή βλέπαμε το θρίλερ ”Παρασκευή και 13”. Κάπως. Μας άρεσαν πολύ τα θρίλερ. Βλέπαμε Φρέντι Κρούγκερ, «Εξορκιστή»… Είμαι ακόμη πολύ θριλεράκιας. Όποτε έχω χρόνο και μπορώ βλέπω τα πάντα. Τα κυνηγάω σαν τρελή».

Και συνέχισε: «Πέρασα απ’ όλα. Δεν ήταν τα ειδυλλιακά παιδικά χρόνια. Νομίζω όμως ότι μέσα από αυτό βγήκα πολύ πιο δυνατή. Αναγκάστηκα να ωριμάσω πολύ πιο σύντομα. Δεν χάρηκα πολύ ως παιδί, αν και, αν με ρωτήσετε, μέσα μου ακόμη και τώρα νιώθω πολύ παιδί. Δεν ήμουν τόσο ανέμελη όσο θα ήθελα».