Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μεγάλη συγκίνηση στο Mega με τον Ετεοκλή Παύλου - «Είναι δύσκολο να επουλώσεις τις πληγές»

Όλα όσα εξομολογήθηκε για τη θεραπεία του

Μεγάλη συγκίνηση στο Mega με τον Ετεοκλή Παύλου - «Είναι δύσκολο να επουλώσεις τις πληγές»
News 03.12.2020 17:04
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο Ετεοκλής Παύλου ήταν σήμερα καλεσμένος μαζί με την Ελένη Χατζίδου στην εκπομπή Πάμε Δανάη στο Mega και προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση με τα λόγια του για το πώς αποφάσισε να αντιμετωπίσει τη θεραπεία του μετά το ατύχημα.

Ο αγαπημένος αθλητής αναφέρθηκε κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι της θεραπείας του καθώς όπως είπε είναι δυσκολότερο από το σωματικό.

«Έχω ξεχάσει και εγώ την αναπηρία μου. Μου πήρε πολλά χρόνια η αποκατάσταση μου και όχι τόσο η σωματική. Η σωματική ξέρεις ότι είναι κάτι που μπορεί να σου πάρει δύο χρόνια; Αν δεν έχεις plan B στη ζωή σου και έχεις μόνο plan A, θα το πετύχεις. Ήξερα ότι θα το κάνω, το σωματικό είναι εύκολο. Το ψυχικό είναι το δύσκολο.

Να επουλώσεις τις πληγές που έχουν δημιουργηθεί μέσα σου. Αυτό είναι το πιο δύσκολο κομμάτι, αυτό θέλει πολύ δουλειά. Ποτέ δεν είπα ότι καταστράφηκε η ζωή μου. Είπα ότι θα περάσω κάποια χρόνια λίγο δύσκολα αλλά ήξερα ότι κάποια στιγμή θα δω τον εαυτό μου όπως θέλω. Το πότε δεν το ήξερα. Ήξερα όμως ότι κάποια στιγμή θα το δω. Αυτό έχει σημασία, να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

Δεν υπήρξε ψυχολόγος. Δεν ένιωσα την ανάγκη, μόνο στο πλαίσιο της θεραπείας στο νοσοκομείο. Είχα ανάγκη να τα βρω με τον Ετεοκλή. Αυτά που με βοήθησαν περισσότερο ήταν το διάβασμα και η πίστη μου. Φυσικά μαζί με την οικογένεια μου. Τα άτομα με ειδικές ανάγκες ζουν μια καραντίνα σε όλη τους τη ζωή.

Ένας άνθρωπος με καροτσάκι δεν μπορεί να βγει να περπατήσει, να πάει για καφέ, δεν έχει ράμπες. Πρέπει να πάρουμε ένα πολύ μεγάλο μήνυμα και να στηρίξουμε αυτούς τους ανθρώπους να βγουν από μια καραντίνα που τους έχουμε αναγκάσει εμείς να βρίσκονται», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ετεοκλής Παύλου.

Δείτε εδώ και μία τρυφερή φωτογραφία μέσα από το σπίτι του Ετεοκλή Παύλου και της Ελένης Χατζίδου.

"Δεν σε ενοχλεί που ο Ετεοκλής δεν έχει πόδι;" - Αφοπλιστική η δημόσια απάντηση της Χατζίδου

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου είναι από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια και δεν σταματούν να εκφράζουν την αγάπη τους ο ένας για τον άλλον. Μάλιστα η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον ερχομό της κόρης τους. Ωστόσο επικριτικά σχόλια υπάρχουν και η Ελένη ξέρει να απαντά πολύ σωστά.

Σε μια σειρά από ερωτήσεις και απαντήσεις που συνέβησαν στο προφιλ της τραγουδίστριας στο instagram κάποιος της έκανε μια αδιάκριτη ερώτηση.

“Δεν σε ενοχλεί που ο Ετεοκλής έχει ένα πόδι;”. Η Ελένη Χατζίδου της απάντησε με απόλυτη ειλικρίνεια : “Ο άντρας μου είναι ο πιο ολοκληρωμένος άντρας που έχω γνωρίσει στη ζωή μου!”

χαντζίδου ετεοκλής

Στη συνέχεια όταν ένας follower την υποστήριξε και πήρε το μέρος της η Ελένη Χατζίδου έγραψε: “Καταλαβαίνουμε την περιέργεια του κόσμου αλήθεια… Αλλά πραγματικά είναι κάτι που δεν το έχω σκεφτεί ούτε μια μέρα… Δεν με έχει αφήσει αυτός ο υπέροχος άντρας να το σκεφτώ”.

χατζίδου ετεοκλής παυλου

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Χαρές στο σπίτι της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου

Ελένη Χατζίδου: Μας δείχνει αδημοσίευτη φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης!

Share