«Λύγισε» το διαδίκτυο με την ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη

Φοβερό στιγμιότυπο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Λύγισε» το διαδίκτυο με την ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σία Κοσιώνη έκανε μία πραγματικά ιδιαίτερη ανάρτηση για την δύσκολη εποχή που βιώνει ολόκληρος ο πλανήτης και κατάφερε να κάνει ολόκληρο το διαδίκτυο, να «λυγίσει».

Οι μέρες που ζούμε είναι πρωτόγνωρες, με την πανδημία του κορωνοϊού να «σαρώνει» καθημερινά τον πλανήτη. Στο κέντρο του ενδιαφέροντος έχουν βρεθεί οι γιατροί και οι νοσηλευτές, οι οποίοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της «μάχης» με τον επικίνδυνο ιό.

Για τον λόγο αυτό και με αφορμή τις μέρες των Χριστουγέννων που πλησιάζουν, η Σία Κοσιώνη ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία φαίνονται μερικοί υγειονομικοί υπάλληλοι να ποζάρουν μέσα στο νοσοκομείο, μπροστά από ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, δίνοντας ελπίδα σε όλους τους ανθρώπους που νιώθουν μοναξιά λόγω του lockdown, ενώ συγκίνηση είχε προκαλέσει και η ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη για την Παγκόσμια ημέρα κατά της κακοποίησης των γυναικών.

Αυτή είναι η ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη που έκανε το διαδίκτυο να «λυγίσει»

Σία Κοσιώνη Instagram

Δυσκολίες για την Σία Κοσιώνη στον ΣΚΑΙ - «Εκνευριζόμαστε! Ιδού η απόδειξη»

Δυσκολίες αντιμετωπίζει η Σία Κοσιώνη, όπως και πολλοί συνεργάτες της, αλλά και κόσμος γενικά με τις δουλειές του. Πλέον οι περισσότερες γίνονται μέσω Zoom από το σπίτι με αποτέλεσμα να υπάρχει ένας έντονος εκνευρισμός. Μάλιστα, η παρουσιάστρια θέλησε να μας δείξει και αποδείξεις από το γραφείο της στον ΣΚΑΙ.

Συγκεκριμένα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, μια φωτογραφία από την ώρα που έκαναν meeting μέσω face call. Κάποιοι από τους συνεργάτες της ήταν στο σπίτι τους και κάποιο στα γραφεία τους φορώντας μάσκες.

«Έχει γίνει όλη μας η ζωή ένα Zoom, ψυχρό και απόμακρο. Ο καθένας από τη γωνίτσα του, στο γραφείο ή στο σπιτι. Δυσκολευόμαστε, εκνευριζόμαστε, αλλά ποτέ μα ποτέ δεν το βάζουμε κάτω. Ιδού η απόδειξη!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της, την ώρα που τα μέτρα για τον κορωνοϊό γίνονται πιο σκληρά, αφού οι νεκροί όλο και αυξάνονται.

Σία Κοσιώνη ΣΚΑΙ