The Bachelor: «Έμειναν» τα κορίτσια - Μπήκε ξαφνικά στη βίλα ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Σούσουρο» μέσα στη βίλα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Bachelor: «Έμειναν» τα κορίτσια - Μπήκε ξαφνικά στη βίλα ο Παναγιώτης Βασιλάκος

Λίγο μετά το σημερινό ραντεβού του με την Ραφαέλα στο The Bachelor, ο Παναγιώτης Βασιλάκος μπήκε ξαφνικά μέσα στη βίλα προκειμένου να δει αν η Νικολέττα είναι καλά. Τα κορίτσια «έμειναν» με την κίνησή του αυτή και τη σχολίασαν ιδιαίτερα.

Η Νικολέττα αποχώρησε από την δοκιμασία καθώς όπως εξήγησε αισθάνθηκε μία αδιαθεσία - δείτε εδώ τι συνέβη. Ο Παναγιώτης ανέδειξε νικήτρια της δοκιμασίας τη Ραφαέλα και βγήκε ραντεβού μαζί της χωρίς ωστόσο να της δώσει τριαντάφυλλο στο τέλος.

Εκείνη γύρισε στο σπίτι και εξήγησε πόσο στεναχωρημένη ήταν ενώ λίγο αργότερα τα κορίτσια είδαν μπροστά τους τον Παναγιώτη και όλες νόμιζαν πως ήρθε για να δώσει τριαντάφυλλο στην Ραφαέλα.

Εκείνος ωστόσο πλησίασε την Νικολέττα για να δει πώς είναι και έγινε κανονικός πανικός μέσα στο σπίτι.

Πόσα; Σοκ με τα λεφτά που δώσανε στον Βασιλάκο για να γίνει ο πρώτος Έλληνας εργένης!

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μίλησε στην κάμερα του «Πρωινού» και έκανε αποκαλύψεις για το «The Bachelor» και τα λεφτά που παίρνει ο Παναγιώτης Βασιλάκος ως ο πρώτος Έλληνας εργένης!

Συγκεκριμένα η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» ανέφερε πως ο πρώτος Έλληνας Bachelor πήρε το ποσό του μισού εκατομμυρίου ευρώ για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι.

«Η γυναίκα είναι φτιαγμένη να διαλέγει τον άντρα. Μου έγινε πρόταση να είμαι η πρώτη “Bachelorette ”. Όμως συζητάω κάποια πράγματα, γιατί θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν θα φιλιέμαι δημόσια να με βλέπει η μητέρα μου κι ο πατέρας μου. Σιχαίνομαι να φιλάω κάθε στόμα. Τι θα κάνουμε, γευσιγνωσία στομάτων; Απα πα.

Για φαντάσου να είμαι εγώ η queen και να επιλέξω με ποιον θα φτάσω στο τέλος. Έχω ακούσει ότι ο Βασιλάκος έχει πάρει πάρα πολλά λεφτά, γύρω στο μισό εκατομμύριο. Βεβαίως και θα πήγαινα με μισό εκατομμύριο» είπε, μεταξύ άλλων, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Δείτε ποια αποχωρεί σήμερα από το παιχνίδι εδώ!