Νίκος Ηλιόπουλος: Δείτε το σκάφος του συντρόφου της Φαίης Σκορδά από τις καλοκαιρινές διακοπές

Ένα συγκλονιστικό throwback

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νίκος Ηλιόπουλος: Δείτε το σκάφος του συντρόφου της Φαίης Σκορδά από τις καλοκαιρινές διακοπές

Ο Νίκος Ηλιόπουλος δεν είναι τόσο ενεργός χρήστης των social media σε αντίθεση με την Φαίη Σκορδά. Ωστόσο, πριν από λίγες ημέρες στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ανάρτησε μια φωτογραφία από τις καλοκαιρινές του διακοπές με ένα μικρό αλλά όμορφο σκάφος.

Για την ακρίβεια το σκάφος αυτό δεν γνωρίζουμε αν είναι δικό του ή κάποιου της παρέας του, το μόνο που γνωρίζουμε είναι πως αυτό το throwback - όπως γράφει και στην φωτογραφία του - τον έκανε να αναπολήσει όμορφες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης.

Αυτή είναι η φωτογραφία του συντρόφου της Φαίης Σκορδά, Νίκου Ηλιόπουλου, με το σκάφος

Αξίζει να σημειωθεί πως λίγες ημέρες πριν το Youweekly.gr σας αποκάλυψε για πρώτη φορά πληροφορίες για την σύντροφο που είχε ο Νίκος Ηλιόπουλος πριν βρεθεί στο δρόμο του η Φαίη Σκορδά! Διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ με όλες τις λεπτομέρειες.

Ηλιόπουλος σκάφος συντρόφου της Σκορδά

Πρώτα φανερά Χριστούγεννα για Σκορδά - Ηλιόπουλο! Φωτογραφίες από το δέντρο υπερπαραγωγή

Μετά από ένα χρόνο κρυφής σχέσης η Φαίης Σκορδά και ο Νίκος Ηλιόπουλος είναι έτοιμοι να περάσουν στα φανερά αυτά τα Χριστούγεννα αν και η καραντίνα μπορεί να μπει λίγο εμπόδιο γιατί περιορίζει τις μετακινήσεις! Ωστόσο, επειδή αυτή η αγαπημένη εποχή πλησιάζει το βράδυ της Τρίτης η Φαίη στόλισε το δέντρο με τους γιους της!

Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 δημοσίευσε φωτογραφίες από το ευχάριστο αυτό γεγονός στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και επιβάλλεται να τις δείτε παρακάτω...

Φωτογραφίες από τον στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο σπίτι της Φαίης Σκορδά

Σκορδά χριστούγεννα

Σκορδά σχέση Ηλιόπουλος

Να υπενθυμίσουμε πως παρά το lockdown η Φαίη συνεχίζει κανονικά το Πρωινό και εχθές μάλιστα συγκινήθηκε στον αέρα κάνοντας μια αποκάλυψη για μια πολύ δική της στιγμή.