Θυμάστε την Αθηνά Κωστοπούλου από το Nomads; Πήγε στο Deal και κέρδισε το ποσό των...

Έτσι είναι σήμερα!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θυμάστε την Αθηνά Κωστοπούλου από το Nomads; Πήγε στο Deal και κέρδισε το ποσό των...

Η Αθηνά Κωστοπούλου την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Nomads, βρέθηκε στο Deal του Χρήστου Φερεντίνου για να κερδίσει τις 60.000€. Ωστόσο κατάφερε να φύγει μόνο με 1.000.

Στο επεισόδιο της Τετάρτη (02/12), η αθλήτριας της Βέροιας στόχευε για το μεγάλο ποσό, καθώς ήθελε να τα αξιοποιήσει στην αγορά αυτοκίνητο και στις μεταπτυχιακές της σπουδές.

Όμως δεν στάθηκε πολύ τυχερή αφού τελικά κέρδισε 1.000 ευρώ. Η Αθηνά Κωστοπούλου ωστόσο, διασκέδασε τη συμμετοχή της στο παιχνίδι, ενώ θέλησε να βρεθεί και την επόμενη ημέρα στο στούντιο του τηλεπαιχνιδιού.

Αθηνά Κωστοπούλου Nomads Deal

Να σημειώσουμε πως, από την ταράτσα του σπιτιού του έπεσε πρώην παίκτης από το ριάλιτι επιβίωσης του Nomads και η περιγραφή που έκανε για το ατύχημα, αλλά και για τις ημέρες μέσα αλλά και μετά από το νοσοκομείο είναι συγκλονιστική.

Επίσης, η 34χρονη γυναίκα που δέχθηκε την επίθεση με το βιτριόλι στην Καλλιθέα, έχει υπάρξει παίκτρια του Deal και έχει διαγωνισθεί στο πλευρό του Χρήστου Φερεντίνου. Μάλιστα, ο παρουσιαστής είχε μιλήσει στην κάμερα.

Λίγα λόγια για την Αθηνά Κωστοπούλου που πήρε μέρος στο Nomads και στο Deal

Η 24χρονη πλέον Αθηνά Κωστοπούλου ήταν μια από τις παίκτριες του Nomads. Είναι από τη Θεσσαλονίκη και τα τελευταία δέκα χρόνια είναι διεθνής αθλήτρια του handball. Είναι μέλος της Εθνικής Ομάδας handball.

Η Αθηνά σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, ενώ ασχολείται και με το χορό. Συγκεκριμένα χορεύει latin γιατί μέσω της τεχνικής, βελτιώνει την ευλυγισία της στο handball.

Έχει μάθει να λειτουργεί ομαδικά και γνωρίζει πάντα ποιος είναι ο ρόλος μέσα σε μια ομάδα. Είναι προσηλωμένη στους στόχους της και δεν ξεχνά ποτέ ποιοι είναι αυτοί. Με τη συμμετοχή της στο Nomads ξεπέρασε τα όριά της.

Είναι ερωτευμένη με το φαγητό και συγκεκριμένα με τις σπεσιαλιτέ του μπαμπά της.