Η δημόσια απαίτηση του Τσιτσιπά που προκάλεσε χαμό στο διαδίκτυο - Πολλές οι αντιδράσεις

Σήκωσε θύελλα αντιδράσεων

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η δημόσια απαίτηση του Τσιτσιπά που προκάλεσε χαμό στο διαδίκτυο - Πολλές οι αντιδράσεις

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει κάνει αμέτρητες φορές την χώρα μας περήφανη και έχει αποτελέσει τον λόγο που ξαφνικά όλοι αγαπήσαμε το τένις. Το ταλέντο του είναι τεράστιο και έχει κερδίσει παγκοσμίως τον θαυμασμό. Βέβαια, ο χαρακτήρας και η συμπεριφορά του έχουν σχολιαστεί ποικιλοτρόπως, όπως και μια δημοσίευση στο Twitter που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Ο Στέφανος είναι αρκετά ενεργός στα κοινωνικά δίκτυα και πολύ συχνά σχολιάζει και αλληλεπιδρά με τους διαδικτυακούς του φίλους και θαυμαστές.

Μια.. απαίτηση του όμως προκάλεσε τον κακό χαμό στο διαδίκτυο και αποτέλεσε την αφορμή πολλών να τον σχολιάσουν άκομψα και απρεπώς ενώ πριν λίγο καιρό κάποια άσχημα νέα μαθεύτηκαν για τον αθλητή.

Ο Στέφανος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter: “Κάποιος πρέπει να χτίσει ένα κατάστημα Harrods στην Ελλάδα. Ήρθε η ώρα”. (Ένα υπερπολυτελές κατάστημα στο Λονδίνο).

Όπως ήταν αναμενόμενο, το tweet αναδείχτηκε στα πρώτα trends στο twitter με τους περισσότερους χρήστες να έχουν βγάλει για τα καλά τα φτυάρια.

Πολλοί μάλιστα ήταν αυτοί που δεν δίστασαν να τον συγκρίνουν με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος πριν λίγο καιρό μοίρασε μεγάλες ποσότητες τροφίμων στη γειτονιά του στα Σεπόλια.

Δείτε παρακάτω μερικά tweets:

Στέφανος Τσιτσιπάς: Τους "σκάλωσε" όλους με την φωτογραφία που ανέβασε

Τους "σκάλωσε" όλους κανονικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε και κάνει τον γύρο των media. Μας τρολάρει ή όντως συνέβη αυτό που είδαμε στην εικόνα;

Έχουμε και λέμε! Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι ένας από τους κορυφαίους τενίστες, που έχει δώσει τεράστια χαρά στην Ελλάδα με τις επιτυχίες που έχει κάνει στο άθλημα. Έτσι δεν είναι απίστευτο που πολλοί ή μάλλον πολλές θα ήθελαν να έχουν το κινητό του τηλέφωνο.

Ο τενίστας λοιπόν, που είναι γενικά και λάτρης των social media κάνοντας συχνά πυκνά αναρτήσεις, έκανε και τώρα μια που μπέρδεψε πολύ κόσμο. Ειδικότερα ανέβασε μια φωτογραφία του στην οποία τον βλέπουμε να κρατά μια πινακίδα η οποία έχει επάνω ένα νούμερο τηλεφώνου. Για την ακρίβεια πρόκειται για αυστραλιακό νούμερο.

Να σας πούμε ότι και η γυναίκα του Tom Hanks είχε δώσει το κινητό της μέσω Instagram για να επικοινωνήσει μαζί της όποιος θέλει, καθώς η ίδια είναι αρκετό καιρό σε καραντίνα.

Να πούμε βέβαια ότι μάλλον ο τενίστας δεν έδωσε το νούμερό του στα αλήθεια, με τον ίδιο να κάνει συχνά και αναρτήσεις για θέματα στα οποία είναι είναι ευαισθητοποιημένος. Ότι και να έγινε πάντως μας τρόλαρε κανονικά.