Αυτοί είναι οι τραγουδιστές που απαιτούν αμοιβή μετά από κάθε τηλεοπτική τους εμφάνιση

Απίστευτο!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αυτοί είναι οι τραγουδιστές που απαιτούν αμοιβή μετά από κάθε τηλεοπτική τους εμφάνιση

Βιώνουμε μια από τις οικονομικά δύσκολες περιόδους λόγω της διασποράς του κορωνοϊού με αποτέλεσμα αμέτρητος κόσμος να μην έχει πλέον δουλειά. Ένας κλάδος που πλήττει αρκετά είναι αυτός των τραγουδιστών, οι οποίοι πλέον ζητούν χρηματική αμοιβή έπειτα από κάθε τηλεοπτική και ραδιοφωνική εμφάνιση.

Αφορμωμένοι των Χριστογεννιάτικων εορτών, 400 γνωστά πρόσωπα του χώρου προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία αυτή και να διεκδικήσουν κάποια παραπάνω χρήματα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας ”Espresso”, το οποίο παρουσιάστηκε το πρωί της Παρασκευής στο “Happy Day”, 400 τραγουδιστές ζητούν μέσω επιστολής του Πανελλήνιου Σωματείου Ελλήνων Τραγουδιστών να αμείβονται ύστερα από κάθε εμφάνιση τους.

Η λίστα αυτή περιλαμβάνει σπουδαία ονόματα όπως η Χάρις Αλεξίου, η Άννα Βίσση, η Γλυκερία, η Πέγκυ Ζήνα, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, η Ελένη Τσαλιγοπούλου, ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ο Γιώργος Νταλάρας, ο Νίκος Βέρτης, η Ήβη Αδάμου, ο Κώστας Μαρτάκης, ο Χρήστος Μάστορας, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Άντζελα Δημητρίου, ο Κωστής Μαραβέγιας και άλλοι.

Στο τιμόνι του σωματείου είναι η Γιώτα Νέγκα η οποία επιβεβαίωσε όλα τα παραπάνω.

Από τραγουδιστής... καφετζής! Έβαλε τέλος στην καριέρα του ο...

Γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στο Tik Talk και αποκάλυψε ότι λόγω κορωνοϊού αναγκάστηκε να σταματήσει το τραγούδι και να ασχοληθεί προσωρινά με την εστίαση για αυτό και εργάζεται στην καφετερία ενός φίλου του.

Αναφερόμαστε στον Ηλία Δρούλια, τον οποίον θα απολαύσουμε στην εκπομπή του ALPHA απόψε το βράδυ. Ο τραγουδιστής είπε συγκεκριμένα:

«Μίλαγα με έναν πολύ καλό μου φίλο, ο οποίος μου είπε ότι ετοιμάζει ένα μαγαζί. Του είπα “Γιώργο, θέλω να μπω κι εγώ μέσα. Στο σπίτι δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσω με σταυρωμένα τα χέρια να περιμένω το αύριο”. Όταν ξεκίνησα και ερχόμουν στο μαγαζί τις πρωινές ώρες για να πιω τον καφέ μου και να κάτσω στο χώρο που εργάζομαι, ο κόσμος μου έλεγε “ρε συ, εσύ μοιάζεις με τον Ηλία Δρούλια από τους Droulias Brothers”.
Και όταν τους έλεγα ότι εγώ είμαι, γελούσαν, κάναμε πλάκα. Τους φαινόταν τόσο περίεργο που από εκεί που σε έβλεπαν στην τηλεόραση ή σε κάποιο live που όσο να ‘ναι έχεις μια απόσταση από τον κόσμο, πλέον έχεις γίνει ένα με αυτούς». Η κατάθεση ψυχής πασίγνωστου τραγουδιστή για τον εθισμό του στο αλκοόλ!

από τραγουδιστής καφετζής ο ηλίας δρούλιας