Η κατάθεση ψυχής πασίγνωστου τραγουδιστή για τον εθισμό του στο αλκοόλ

Η συγκινητική του εξομολόγηση!

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Η κατάθεση ψυχής πασίγνωστου τραγουδιστή για τον εθισμό του στο αλκοόλ

Δε μπορείτε να φανταστείτε ποιος πασίγνωστος τραγουδιστής μίλησε για τον εθισμό του στο αλκοόλ που τον βασάνισε για μεγάλο χρονικό διάστημα και τον έκανε να νιώσει πως "πιάνει πάτο". Η κατάθεση ψυχής του τραγουδιστή για τον εθισμό του στο αλκοόλ θα σας συγκινήσει. Ποιος είναι λοιπόν;

Ο πασίγνωστος τραγουδιστής δεν είναι άλλος από τον Εντ Σίραν, τον διεθνούς βεληνεκούς τραγουδιστή με την τεράστια καριέρα που απαριθμεί εκατομμύρια θαυμαστές ανά τον κόσμο.

Εντ Σιαραν Αλκοολ 2

Η κατάθεση ψυχής πασίγνωστου τραγουδιστή με εθισμό στο αλκοόλ

Σε συνέντευξή του μίλησε για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και χαρακτηριστικά είπε: "Έχω μια προσωπικότητα που μπορεί εύκολα να υποκύψει στον εθισμό"

"Έμενα ξύπνιος όλη τη νύχτα. Τα λεωφορεία έφταναν στους συναυλιακούς χώρους και κοιμόμουν στο λεωφορείο όλη την ημέρα, ξυπνούσα λίγο πριν την συναυλία, έβγαινα στη σκηνή, έπινα και γυρνούσα στο λεωφορείο. Δεν είδα το φως του ήλιου για περίπου τέσσερις μήνες"

Εντ Σιαραν Αλκοολ

"Είμαι καλυμμένος με τατουάζ και δεν κάνω πράγματα μισά", Είπε. "Αν θα πιω, δεν βλέπω κανένα νόημα να έχω ένα ποτήρι κρασί. Θα προτιμούσα να έχω δύο μπουκάλια κρασί… Είναι όλα διασκεδαστικά και σαν παιχνίδι στην αρχή. Είναι όλα ροκ εν ρολ και είναι διασκεδαστικό και στη συνέχεια αρχίζεις να σε λυπάσαι. Νομίζω λοιπόν ότι ήταν ίσως το χαμηλότερο σημείο που βρέθηκα"

Αδιανόητο - Έλληνας τραγουδιστής μπήκε στην μπανιέρα και την είδε... Μαντόνα

Ποιός αγαπημένος Έλληνας τραγουδιστής πάντρεψε την κόρη του;

Στιγμές ευτυχίας για πασίγνωστο και αγαπημένο Έλληνα τραγουδιστή που πάντρεψε την κόρη του. Ποιός είναι ο τραγουδιστής που πλέει σε πελάγη ευτυχιάς;

Την κόρη του είδε να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας βαθιά συγκινημένος ο πασίγνωστος ποπ-ροκ τραγουδιστής Κώστας Μπιγάλης.

Ο Κώστας ανέκαθεν έμενε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και επέλεγε να ασχολείται μόνο με την καριέρα του χωρίς όμως να ξεχνά να δίνει την αμέριστη προσοχή και αγάπη του στα αγαπημένα του πρόσωπα. Ο Μπιγάλης είχε παντρευτεί μία φορά και είχε χωρίσει. Όλα αυτά 30 χρόνια πριν.

Βέβαια παρόλο που κρατά την προσωπική του ζωή κρυφή, η ευχάριστη είδηση του γάμου της κόρης του είναι γεγονός!

Δείτε τη φωτογραφία από το γάμο της κόρης του αγαπημένου τραγουδιστή Κώστα Μπιγάλη

μπιγαλης

μπιγαλης γαμος

Άλλος ένας τραγουδιστής απασχολεί την επικαιρότητα. Διαβάστε εδώ ποιος.