Έβαλαν την Καινούργιου να πει την λέξη "Βαρβάρα" - Σκηνή έπος στο Ευτυχείτε

Δείτε το

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έβαλαν την Καινούργιου να πει την λέξη

Το πρωί της Παρασκευής μια σκηνή έπος διαδραματίστηκε στο Ευτυχείτε με την Κατερίνα Καινούργιου να μοιράζει άφθονο γέλιο στους συνεργάτες και στο κοινό της.

Όπως και κάθε πρωί, η λαμπερή παρουσιάστρια καλημέρισε την ομάδα της και τους τηλεθεατές με κέφια και χαμόγελο ενώ πριν λίγο καιρό ένα απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε στο πλατό της εκπομπής.

Μετά από λίγο, έφτασε η ώρα να ευχηθεί σε όλους όσους έχουν την ονομαστική τους εορτή, χωρίς φυσικά να περιμένει όλο αυτό που σημειώθηκε μετά από λίγο.

Για κακή της τύχη, σήμερα γιορτάζει η Βαρβάρα και με αφορμή αυτό είπε χιουμοριστικά η Κατερίνα Καινούργιου: «Τώρα δηλαδή θέλετε να πω εγώ αυτή τη λέξη; Χρόνια πολλά στη Βαρβάρα».

Τόσο η ίδια όσο και οι συνεργάτες της ξέσπασαν σε γέλια.

Έβαλαν την Καινούργιου να πει την λέξη 'Βαρβάρα' στο Ευτυχείτε

Κατερίνα Καινούργιου: Αδιανόητο! Κάλεσε τον πατέρα της στον αέρα του OPEN - "Γιατί τσακωθήκαμε;"

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν σταματά να μας εκπλήττει με τις παρεμβάσεις της στο πρόγραμμα του Ευτυχείτε. Το πρωί της Πέμπτης η παρουσιάστρια πήρε τηλέφωνο στον αέρα του open τον πατέρας της ώστε να του κάνει μια πολύ σημαντική ερώτηση!

Στην ενότητα της μαγειρικής η Κατερίνα Λένη θα έφτιαχνε ρεβυθάδα και η Κατερίνα θυμήθηκε πόσο δεν της αρέσει αυτό το φαγητό, μάλιστα για να πείσει και τους συνεργάτες της κάλεσε στο τηλέφωνο τον πατέρα της ώστε να τους διαβεβαιώσει πως έχει τσακωθεί μαζί του για αυτό το φαγητό.

«Ποιο φαγητό δεν τρώω ποτέ και έχουμε τσακωθεί;» και ο μπαμπάς της απάντησε αμέσως «ρεβύθια»! Και η παρουσιάστρια του Open του απάντησε: «Μπράβο αυτό ήθελα… Βάλε να δεις μπαμπά τη ρεβυθάδα»! «Κάγκελο» η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα του OPEN - «Μπερδεύονται! Εγώ δεν ήμουν ποτέ...»