Αποκάλυψη "βόμβα": Πόσα χιλιάρικα παίρνει η Παπαγεωργίου για το Pop up στον ALPHA!

Το αποκάλυψε καταλάθος η Σκορδά στο Πρωινό! Της το είχε πει ο Ουγγαρέζος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποκάλυψη

Αυτό που δεν είχαν πει στον αέρα του Πρωινού τον περασμένο Ιούνιο, το είπαν στον αέρα της εκπομπής το πρωί της Παρασκευής: Τα χρήματα που παίρνει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου από το Pop Up στον ALPHA είναι πολλά χιλιάρικα.

Έτσι τουλάχιστον αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά, με αφορμή την χθεσινή συνέντευξη της Ηλιάνας στον Αρναούτογλου! Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που είχε την πληροφορία, έπαθε συγκοπή, καθώς ο ίδιος δεν είχε αποκαλύψει στους τηλεθεατές το ύψος των χρημάτων που λαμβάνει η παρουσιάστρια κάθε μήνα.

Πόσα χιλιάρικα παίρνει από τον ALPHA η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

«Εσύ δεν έλεγες πέρυσι για τα χρήματα που έκλεισε η Ηλιάνα. Μας είχες πει ένα ποσό που πραγματικά… Πόσο μας είχες πει; 30 χιλιάδες τον μήνα; Εσύ δεν το είχες πει εδώ σ’ αυτή την εκπομπή;», ρώτησε η Φαίη Σκορδά.

Δείτε το περιστατικό στο παρακάτω βίντεο:

ALPHA: Ραγδαίες εξελίξεις με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το Pop Up - Κρατάει στο χέρι το κανάλι

Μπορεί ο ALPHA για τη νέα σεζόν να είχε στοιχηματίσει στο πρόσωπο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που ανέλαβε νέα εκπομπή με το όνομα Pop up αλλά... τα πράγματα σίγουρα δεν εξελίχθηκαν έτσι όπως θα ήθελε το κανάλι! Υπάρχουν κάποιες νέες εξελίξεις τις οποίες γνωρίζω μόνο εγώ και θα σας τις αποκαλύψω μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr!

Ποιες οι εξελίξεις με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την εκπομπή της, Pop up, στον ALPHA

Εμφανέστατο είναι πως το project δεν σημειώνει επιτυχία, αφού τα νούμερα τηλεθέασης παραμένουν στα μονοψήφια. Ωστόσο, γνωστό είναι επίσης πως το κανάλι ότι κι αν γίνει θέλει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο δυναμικό του γιατί πιστεύει πραγματικά σε εκείνη. Για τον λόγο αυτό θεωρεί πως πρέπει να κάνει αρκετές διορθωτικές κινήσεις στο Pop up ευελπιστώντας πως η κατάσταση θα βελτιωθεί!

Το θέμα είναι πως... πολλά ακούγονται και γράφονται για το συγκεκριμένο πρόγραμμα τον τελευταίο καιρό και μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr θα ήθελα να διαψεύσω πως η εκπομπή αυτή πρόκειται να κοπεί! Πολλοί βιάστηκαν να πουν πως το κανάλι θα ρίξει τίτλους τέλους πρόωρα κάτι που όμως δεν γίνεται να συμβεί γιατί η Ηλιάνα, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες της Έλενας Χριστοπούλου, της μάνατζέρ της, έχει προσθέσει εξαρχής στο συμβόλαιό της όρο που... δίνει συγκεκριμένη ημερομηνία λήξης στην εκπομπή, ακόμη κι αν τα νούμερα τηλεθέασης είναι χαμηλά!