Παπαγεωργίου: Σπάει την σιωπή της για το GNTM και την Καγιά: "Έφυγα γιατί δεν..."

Όσα αποκάλυψε στον αέρα του The 2night show

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Παπαγεωργίου: Σπάει την σιωπή της για το GNTM και την Καγιά:

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου το βράδυ της Πέμπτης εμφανίστηκε στο πλατό του The 2night show άκρως αφοπλιστική και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις του Αρναούτογλου, είτε αυτές αφορούσαν τα νούμερα τηλεθέασης του Pop up, είτε το GNTM και την Βίκυ Καγιά.

Η απάντηση της Παπαγεωργίου για το GNTM και την Βίκυ Καγιά

"Δεν μετάνιωσα, έκανε τον κύκλο του και τελείωσε. Δεν είχα να κάνω κάτι άλλο. Όταν υπάρχουν έντονες προσωπικότητες και καλοί επαγγελματίες, μπορούν να συνυπάρξουν, όταν τα μπερδεύεις γίνεται το πρόβλημα. Οι καλοί επαγγελματίες πάντα συνυπάρχουν. Εγώ έφυγα γιατί δεν περνούσα καλά και οτιδήποτε δεν με κάνει να περνάω καλά, το αφήνω."

Τα νούμερα τηλεθέασης του Pop Up

"Ποια νούμερα; Τα μονοψήφια νούμερα; Ναι τα παρακολουθώ. Ε γίνονται καμια φορά και διψήφια. Φυσικά και μπαίνω και τα παρακολουθώ. Είμαστε δυο μήνες στον αέρα. Είναι μια καινούρια και φρέσκια εκπομπή. Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο. Είναι μια δύσκολη περίοδος και για την τηλεόραση. Ούτε εγώ ξέρω πόσες εκπομπές είναι απέναντι και παλεύουν. Είναι λογικό." και συνέχισε...

"Έχει σημασία να καταλάβει ο τηλεθεατής τι βλέπει, να δώσει ραντεβού μαζί σου κι ότι θα σε δει για να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει. Κάνουμε ψυχαγωγία. Έχω δει λίγο την εκπομπή μου. Αποφεύγω να βλέπω τον εαυτό μου. Θέλω να βλέπω τι θέλει ο κόσμος να δει με τι χαίρεται και για αυτό βλέπω και τα νούμερα τηλεθέασης, τα οποία είναι πολλές φορές δύσκολα να τα ερμηνεύσεις. Μπήκα στα δύσκολα και χαίρομαι γιατί μαθαίνω τι κάνω."

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: "Τελείωσε" την Βίκυ Καγιά με μια δήλωση - «Δεν έχω ασχοληθεί με αυτή..»

Στην εκπομπή Happy Day, όπου βρέθηκε καλεσμένη, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με μια δήλωση που έκανε "τελείωσε" την "κόντρα" που είχε ξεσπάσει με την Βίκυ Καγιά, έπειτα από πολλά σχόλια σε συνεντεύξεις τους. Όπως είπε στον αέρα, δεν έχει ασχοληθεί καθόλου με αυτή την κατάσταση, καθώς είναι μια χαρά και αλλού.

Το μοντέλο πραγματοποίησε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη σαν παρουσιάστρια της μεσημεριανής ζώνης του ALPHA και μίλησε για όλα. Μεταξύ άλλων και για την σχέση της με τους κριτές του GNTM 3.

«Έκανα ψυχοθεραπεία όταν επέστρεψα στην Ελλάδα για το GNTM για την ένταξή μου στα ελληνικά δεδομένα. Πήγα κι έκανα δύο δοκιμαστικά. Ένα με τον Δημήτρη και τη Βίκυ κι ένα με τον Άγγελο και τον Δημήτρη. Ήξερα από την αρχή ότι θα είμαστε εμείς οι τέσσερις, πριν μου το πουν.

Κρατάω επαφές όχι όμως όπως πριν που ήμασταν όλη τη μέρα μαζί. Με τον Δημήτρη είμαστε φίλοι δέκα χρόνια. Τον Άγγελο τον έχω δει εδώ που ήρθε και μου μίλησε στο καμαρίνι και με τη Ζεν μερικές φορές στα μηνύματα», είπε αρχικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η απάντηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που "τελείωσε" την Βίκυ Καγιά και την κόντρα τους

«Δεν έχω ασχοληθεί με αυτή την κατάσταση. Ότι και αν υπήρχε και όπως κι αν έφτασε σε εμένα, εγώ είμαι αλλού, έφυγα… Όπου δεν χωράω, φεύγω. Είμαι μια χαρά. Είναι πολύ δύσκολο να με στεναχωρήσει κάτι». Κόντρα ωστόσο ξεκίνησε και με τον Γιώργο Καράβα.