Από τον ΣΚΑΙ στον ΑΝΤ1: Πάει στο YFSF της Μπεκατώρου

Ο λόγος για...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Από τον ΣΚΑΙ στον ΑΝΤ1: Πάει στο YFSF της Μπεκατώρου

Το «Your Face Sounds Familiar» στο οποίο θα δούμε τους καλύτερους παίκτες των προηγούμενων κύκλων επιστρέφει και ένα πρόσωπο του ΣΚΑΙ ανάμεσα σε άλλα θα βρεθεί στο πλατό του ΑΝΤ1.

Στο τιμόνι της παρουσίασης θα βρίσκεται για άλλη μια φορά η Μαρία Μπεκατώρου - η οποία πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές.

Οι τέσσερις πρώτοι παίκτες που έχουν ήδη συμφωνήσει είναι οι: Θανάσης Αλευράς, Κώστας Δόξας, Ίαν Στρατής και Λευτέρης Ελευθερίου.

Αυτό το πρόσωπο από τον ΣΚΑΙ πάει στον ΑΝΤ1 και το YFSF της Μπεκατώρου

Ωστόσο, στο «Πρωινό» ανακοινώθηκε μία ακόμη μεγάλη επιστροφή. Ο λόγος για την Κατερίνα Στικούδη.

Ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε την επιστροφή του YFSF - Αυτή θα είναι η αλλαγή στο show

Ένα από τα πιο αγαπημένα μουσικά σόου είναι αναμφίβολα το Your Face Sounds Familiar, μια τεράστια και επιτυχημένη παραγωγή του ΑΝΤ1. Το κανάλι, μάλιστα, ανακοίνωσε την επιστροφή του σόου, με μια όμως μεγάλη αλλαγή.

Η προηγούμενη σεζόν δεν ευνόησε το σόου αφού χρειάστηκε να διακοπεί απότομα λόγω της έξαρσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ωστόσο, το “Ευτυχείτε” αποκάλυψε το πρωί της Πέμπτης ότι το κανάλι σκέφτεται να ξανά προβάλλει το σόου μεταμφιέσεων τον Μάρτιο, αφού φυσικά όλη η κατάσταση του κορωνοϊού εξελιχθεί ομαλά.

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής Γιάννης Πουλόπουλος επισήμανε πως η παραγωγή επιθυμεί να μην προσθέσει νέους παίκτες άλλα αντιθέτως μόνο παλαιότερους που σφράγισαν το σόου και ξεχώρισε η εμφάνιση τους.

Δείτε το ακόλουθο βίντεο:

Επίσημη ανακοίνωση από τον ΑΝΤ1 - Έδωσαν τα χέρια με τον...

Ο όμιλος Ant1 είναι έτοιμος να καλωσορίσει είναι πολύ σημαντικό μέλος στην ομάδα του και η επίσημη ανακοίνωση έγινε από το ίδιο το κανάλι.

"Με ιδιαίτερη χαρά, ο Όμιλος ANTENNA καλωσορίζει στη θέση του Chief Marketing Officer τον Γιώργο Λεβέντη, ένα από τα πιο δυνατά στελέχη του χώρου των ΜΜΕ και της ευρύτερης ψυχαγωγίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ο Γιώργος Λεβέντης υπήρξε σημαντικό μέλος της οικογένειας του ΑΝΤΕΝΝΑ και ένας εξαιρετικός συνεργάτης για μεγάλο χρονικό διάστημα. Από τη νέα του αυτή θέση, θα συμβάλλει δυναμικά στην υλοποίηση των στρατηγικών στόχων του Ομίλου ANTENNA με τη δημιουργική ικανότητα, τη σημαντική τεχνογνωσία και την πολύχρονη εμπειρία του ".