Ένα βήμα πριν τον γάμο η Γωγώ Τσαμπά - Το αποκάλυψε στον αέρα του Ευτυχείτε

Τα εξομολογήθηκε όλα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ένα βήμα πριν τον γάμο η Γωγώ Τσαμπά - Το αποκάλυψε στον αέρα του Ευτυχείτε

Η Γωγώ Τσαμπά μίλησε στην κάμερα του Ευτυχείτε το πρωί της Παρασκευής και αποκάλυψε, μέσα σε όλα, ότι έφτασε ένα βήμα πριν τον γάμο.

Η σπουδαία τραγουδίστρια άνοιξε την καρδιά της και προχώρησε σε μια ιδιαίτερη εξομολόγηση. Πριν 10 χρόνια η Γωγώ Τσαμπά δήλωσε πως έφτασε στα σκαλιά της εκκλησίας αλλά δεν προχώρησε τελικά.

Φέτος, την απολαμβάνουμε στο Just the 2 of Us παρέα με τον Θανάση Πατσά και μας αποδεικνύει για ακόμη μια φορά πόσο ταλαντούχα είναι. Μάλιστα, το τηλεοπτικό ζευγάρι είχε δηλώσει πως είχαν και ένα ατύχημα!

Αναφορικά με το θέμα της οικογένειας, η Γωγώ Τσαμπά αποκάλυψε πως θα ήθελε να κάνει παιδιά, να παντρευτεί και να βρει πάνω από όλα τον κατάλληλο άνθρωπο.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα εξομολογήθηκε στο Ευτυχείτε

Δύσκολές στιγμές για την Γωγώ Τσαμπά - «Η κατάσταση είναι τραγική»

Η αγαπημένη δημοτική τραγουδίστρια Γωγώ Τσαμπά διανύει μια δύσκολη περίοδο, όπως και αρκετοί άλλοι καλλιτέχνες αλλά και πολλοί συμπολίτες μας, καθώς λόγω κορωνοϊού αδυνατεί να εργαστεί. Ειδικά τώρα που τα πανηγύρια έχουν σταματήσει μέχρι το τέλος του μήνα, η απώλεια για τη Γωγώ είναι τεραστίων διαστάσεων. Όπως η ίδια δήλωσε, «Η κατάσταση είναι τραγική».

Η γλυκύτατη Γωγώ Τσαμπά σε μία συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα, μίλησε πολύ εκτενώς για την κατάσταση αυτή, για τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζει και την στάση που διατηρεί απέναντι σε όλο αυτό το χάος, οικονομικό και ψυχολογικό, που υφίσταται. Διαβάστε παρακάτω τη συγκλονιστική συνέντευξη.

Οι δύσκολες στιγμές που βιώνει η Γωγώ Τσαμπαμπά

"Το καλοκαίρι έχει 92 ημέρες, είναι ζήτημα αν κάθομαι κάθε χρόνο τις δέκα -και λέω πάντα “δόξα τω Θεώ” για την αγάπη του κόσμου. Έχω γυρίσει όλη την Ελλάδα, όλα αυτά τα χρόνια που δουλεύω, είναι κουραστικό -γιατί θέλω να οδηγώ και μόνη μου-, αλλά είναι ωραίο. Φέτος, βέβαια, τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά, είναι πρωτόγνωρα για όλους μας με τα μέτρα για τον κορωνοϊό" Δήλωσε η αγαπημένη δημοτική τραγουδίστρια


"Είναι αρκετά δύσκολη η κατάσταση. Πλέον το πρόβλημα είναι βιοποριστικό -είμαστε εξήμισι μήνες πια χωρίς μεροκάματο. Κάναμε κάποια μεροκάματα στις αρχές Ιουλίου, μας ξανακόψανε πάλι και δεν ξέρουμε πια πόσο θα διαρκέσει αυτό- αναλογικά, δηλαδή, έχουμε μείωση 90%, στην καλύτερη περίπτωση, σε σχέση με άλλες χρονιές. Δουλεύω 22 χρόνια πια συνεχώς, είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό, κι είναι η πρώτη φορά που δεν θα τραγουδώ κάπου τον Δεκαπενταύγουστο." Είπε η Γωγώ.

Στη συνέχεια απάντησε στις εξής ερωτήσεις:

-Οι μουσικοί σου πώς το αντιμετωπίζουν;

Προσπαθούν να βρουν και να κάνουν άλλες δουλειές για να επιβιώσουν- αλλά δεν υπάρχουν και άλλες δουλειές πια! Η κατάσταση είναι τραγική.

Προσωπικά, άλλοτε είμαι ήρεμη, άλλοτε έχω αρκετά νεύρα -οπότε σηκώνομαι απ’ το σπίτι, φεύγω, περπατάω και ξεχνιέμαι-, άλλοτε με πιάνει μεγάλη στεναχώρια. Καρτερώ. Να δω πώς θα έρθουν τα πράγματα.

- Τι σου λείπει πιο πολύ αυτές τις μέρες;

Τώρα που μιλάμε είναι 9 το βράδυ. Αυτή την ώρα είτε θα ήμουν στο δρόμο για τη δουλειά, είτε σε κάποιο ξενοδοχείο να ετοιμάζομαι, γιατί αύριο είναι της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού, μεγάλη γιορτή, και σίγουρα θα ήμουν σε κάποιο πανηγύρι, θα με περίμενε τόσος κόσμος να με αγκαλιάσει, να με ακούσει, να χορέψουμε αντάμα.

Η χρονιά πέρσι, όπως και κάθε προηγούμενη χρονιά, ήταν γεμάτη από όμορφες στιγμές, με πολλή αγάπη, με μικρά παιδάκια να με τραβάνε στο χορό– αυτά φέρνω στο νου μου…

Παρόλ’ αυτά τώρα είμαι στο σπίτι. Πώς να στο εξηγήσω, μου λείπει ο κόσμος μου, μου λείπει το τραγούδι! Από τη μία σκέφτομαι «μπορεί, όντως, να μας έχουν σώσει από την αρρώστια και πρέπει να είμαστε ευγνώμονες γι’ αυτό», όμως είναι άδικο γιατί κλείνουν μόνο έναν κλάδο. Και πίσω από αυτόν τον κλάδο είναι κι άλλα 100 παρακλάδια: Ο άνθρωπος που θα μας νοικιάσει το χώρο,

οι πωλητές με τους πάγκους έξω από το πανηγύρι που πουλάνε τις πραμάτειες τους, οι άνθρωποι που θα φέρουν τις καρέκλες και τα τραπέζια, τα γκαρσόνια, οι άνθρωποι που θα φροντίσουν για την κάβα, οι κοπέλες με τα λουλούδια, οι άνθρωποι που θα φέρουν τα ξύλα για να φτιάξουν το πάλκο ώστε να βγω εγώ επάνω και να τραγουδήσω, είναι ο ηχολήπτης, ο φωτιστής, ο ηλεκτρολόγος, οι μουσικοί- και όλοι αυτοί οι άνθρωποι έχουν πίσω τους άλλους τόσους ανθρώπους, τις οικογένειές τους.

Γωγώ Τσαμπα Δύσκολες Στιγμές

Δεν είναι απλό. Και, προσωπικά, για μένα, δεν είναι μόνο οικονομικό το θέμα μου- γιατί η δουλειά μου είναι η ζωή μου! Γι’ αυτό και δεν ανέβασα ποτέ το μπάτζετ μου, τα τελευταία 10 χρόνια που με ξέρεις, που γνωριζόμαστε- άλλωστε, δεν είμαι καμιά λαϊκή τραγουδίστρια για να βγάζω τα μεγάλα μεροκάματα, είμαι δημοτική τραγουδίστρια.

- Τι θα κάνεις, φέτος, την τόσο διαφορετική για σένα, μέρα του Δεκαπενταύγουστου;

Θα ξυπνήσω το πρωί, θα πάω εκκλησία, μετά θα μαζευτούμε στο σπίτι με την οικογένειά μου, θα φάμε, θα κουβεντιάσουμε και θα αναπολήσουμε παλιές όμορφες στιγμές.

Θα είναι κάπως στενάχωρη μέρα νομίζω, γιατί κανέναν άλλον Δεκαπενταύγουστο δεν κάθισα στο σπίτι μου άπραγη. Αλλά κάνω το σταυρό μου και λέω ότι έχουμε -η οικογένειά μου, οι άνθρωποι που αγαπώ- την υγειά μας και είμαστε καλά. Θέλω να πιστεύω πως θα ξεπεράσουμε και αυτή τη δυσκολία.

- Σε ποιους τραγουδάς τώρα πια;

Κοίτα, το να τραγουδάς στον δικό σου άνθρωπο, μπορείς να το κάνεις κάθε μέρα. Το θέμα είναι ότι θες το κοινό σου, τον κόσμο αυτό που σε περικυκλώνει, που χορεύει, που σου δείχνει την αγάπη του, τη χαρά του και τον πόνο του. Το μαράζι της μάνας μου ήταν πάντα που δεν τραγουδάω στο σπίτι- ε, τώρα το αναπληρώνω κάπως.