Συγκλονίζει η εικόνα του Μιχάλη Κεφαλογιάννη: Έχει μείνει μισός - Η αποκάλυψη για τα κιλά του

Όσα είπαν στο Happy Day για την επιστροφή του στο κανάλι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Συγκλονίζει η εικόνα του Μιχάλη Κεφαλογιάννη: Έχει μείνει μισός - Η αποκάλυψη για τα κιλά του

Συγκλονίζει η εικόνα του Μιχάλη Κεφαλογιάννη, 3 εβδομάδες μετά την αποκάλυψη πως νοσεί από κορωνοϊό. Ο παρουσιαστής σύμφωνα με την εκπομπή Happy Day, έχει μείνει μισός, αφού αποκάλυψαν πως έχει χάσει 6 ολόκληρα κιλά.

Συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε ότι συνάντησε τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη στους διαδρόμους του ALPHA, καθώς επέστρεψε στο κανάλι και πραγματοποίησε τα γυρίσματα τριών εκπομπών του.

Η παρουσιάστρια του Happy Day μάλιστα, δεν δίστασε να αναφερθεί στην αλλαγή του: «Θα σταθώ στην εικόνα του που έχει χάσει από ό,τι μου είπε 6 κιλά. Μόλις τον είδα, του είπα “Μιχάλη έμεινες μισός”! Μου είπε ότι έκανε τρία γυρίσματα και μου λέει ήμουν στο όριο, ακόμα δεν έχω επανέλθει δυναμικά».

Δείτε μάλιστα εδώ φωτογραφία του από το πλατό της εκπομπής. Πόσο έχει αλλάξει εμφανισιακά;

H συγκλονιστική ανάρτηση του Μιχάλη Κεφαλογιάννη για τον κορωνοϊό - "Δεν είναι και ο πιο εύκολος αντίπαλος"

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης είναι ένας από τους ανθρώπους που νοσούν από τον κορωνοϊό εδώ και μερικές μέρες. Ο παρουσιαστής της εκπομπής "Οδηγός καλής ζωής" είχε αποκαλύψει πως δεν είχε ακόμη συμπτώματα, γεγονός που όμως τελικά άλλαξε.

Μέσα από ανάρτηση του στο Instagram το βράδυ της Πέμπτης, δήλωσε: «Χωρίς συμπτώματα προς το παρόν και θετική́ σκέψη. Βέβαια η αλήθεια είναι πως υπάρχει μια αγωνία για το πως θα εξελιχθεί́ η κατάσταση τις προσεχείς ημέρες»

Δυστυχώς όμως τα συμπτώματα έκαναν την εμφάνιση τους και ο ίδιος με αφορμή την ονομαστική του εορτή, είπε χαρακτηριστικά:

«Με τόσα κρασιά ελπίζω να μεθύσω τον κορονοϊό , ώστε να μου πει το μυστικό για να τον αντιμετωπίσω, καθώς δεν είναι και ο πιο εύκολος αντίπαλος όπως φαίνεται όσο περνούν οι μέρες.

Ευχαριστώ από καρδιάς για τις ευχές σας, τα τηλεφωνήματα και τα μηνύματα σας για ταχεία ανάρρωση, αλλά και για την ονομαστική μου εορτή, που από ότι φαίνεται θα θυμάμαι για πάντα».

Μιχάλης Κεφαλογιάννης αποκάλυψη για τον κορωνοϊό στο instagram