Οριστικό τέλος από τον ALPHA - Σήμερα η τελευταία εκπομπή!

Τα τελευταία λόγια...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Οριστικό τέλος από τον ALPHA - Σήμερα η τελευταία εκπομπή!

Οριστικό τέλος μπήκε σε μια εκπομπή της πρωινής ζώνης του ALPHA, σήμερα 4/12 βγήκε για τελευταία φορά στον αέρα, αφού από Δευτέρα δίνει την σκυτάλη σε μια επιτυχημένη παρουσιάστρια.

Ο λόγος για την εκπομπή ALPHA Παντού, η οποία πήρε τη θέση της Ελεονώρας Μελέτη μετά την αποχώρηση της - Ωστόσο όπως έγινε γνωστό δεν φεύγει από το κανάλι.

Οι τρεις παρουσιαστές Μαρία Νικόλτσιου, Βίκυ Χαντζή και Πέτρος Καρσιώτης, λοιπόν, ευχαρίστησαν συντελεστές και τους τηλεθεατές και αποχαιρέτησαν.

«Δευτέρα η Τατιάνα Στεφανίδου θα είναι κοντά σας. Με τη σφραγίδα της Τατιάνας Στεφανίδου… Τ-live θα λέγεται η εκπομπή με όλα τα θέματα της επικαιρότητας, θέματα κοινωνικά, θέματα ενημέρωσης, ό,τι σας απασχολεί κι έχουν ετοιμάσει –δεν σας το δείχνουμε τώρα, θα σας το δείξει η ίδια- ένα εξαιρετικό στούντιο με virtual φοβερά στοιχεία. Καλή επιτυχία Τατιάνα! Και στην ομάδα της».

ALPHA Παντού τελευταία εκπομπή

Από το ΣΚΑΙ στον ALPHA: Αυτή είναι η πρώτη Bachelorette

Μετά από την εμφάνιση της στον ΣΚΑΙ τώρα θα πάει προς τον ALPHA ώστε να γίνει η πρώτη Bachelorette αφού ο σταθμός μετά την μεγάλη επιτυχία του Bachelor θα το κάνει και σε γυναικεία μορφή.

Ο λόγος για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου η οποία δήλωσε στο Πρωινό πως με μισό εκατομμύριο φυσικά και θα το έκανε αλλά με τους δικούς της όρους.

“Ο άντρας δεν είναι φτιαγμένος να διαλέγει τις γυναίκες. Η γυναίκα είναι φτιαγμένη να διαλέγει τον άντρα. Γι’ αυτό μου έγινε η πρόταση να είμαι η επόμενη Μπατσελορέττα στη γυναίκα εκδοχή, όμως, συζητάω κάποια πράγματα. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν θα φιλιέμαι δημόσια, να με βλέπει η μητέρα μου και ο πατέρας μου.

Αρχικά σιχαίνομαι να φιλάω κάθε στόμα. Τι θα κάνουμε γευσιγνωσία στομάτων; Α παπαπα! Φαντάσου να είμαι η Queen και να διαλέξω με ποιον θα καταλήξω! Με μισό εκατομμύριο βεβαίως θα πήγαινα… Το να μιλάς είναι ασήμι. Το να σιωπάς είναι χρυσός” τόνισε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. "Αδειάζει" τον Τριαντάφυλλο - "Ό,τι λέμε έχει αντίκτυπο, ο κύριος έχει πει..."