Ο Τρύφωνας Σαμαράς «έριξε» ξανά τα καρφιά του για την Καμπουρέλη - «Το κανάλι δεν την ήθελε»

Χωρίς σταματημό η κόντρα τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ο Τρύφωνας Σαμαράς «έριξε» ξανά τα καρφιά του για την Καμπουρέλη - «Το κανάλι δεν την ήθελε»

Ο Τρύφωνας Σαμαράς το πρωί της Παρασκευής μίλησε στην κάμερα του Πρωινού και δεν δίστασε να ρίξει ξανά τα καρφιά του για την Τέτα Καμπουρέλη.

Ο κομμωτής αναφέρθηκε στην συμμετοχή του στο J2US και αποκάλυψε ότι το Σάββατο θα τραγουδήσει με τη Έφη Σαρρή το «Δεν ξαναβόσκω άλλες βουβάλες».

Φυσικά, μίλησε και για την κόντρα του με την Τέτα Καμπουρέλη και είπε χαρακτηριστικά: «Την Τέτα τη συμπαθώ πάρα πολύ. Δεν ξέρω γιατί το τραβάει τόσο όλο αυτό. Δεν είμαι υπεύθυνος εγώ του καναλιού. Το κανάλι δεν την ήθελε, όχι εγώ.

Εγώ δεν μπορώ να αποφασίζω. Δεν είμαι υπεύθυνος της παραγωγής, του καναλιού για να αποφασίζω τι θα κάνουμε με την κυρία Καμπουρέλη. Δεν έχω κάτι εγώ μαζί της. Αυτή αν έχει θέμα μαζί μου έπρεπε να μου στείλει μήνυμα» Δείτε εδώ πως ξεκίνησε η κόντρα!

Τέλος, ο Τρύφωνας Σαμαρής διέψευσε την φήμη ότι έχει δεχτεί πρόταση για το ριάλιτι “I am celebrity get me out of here”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Πρωινό

Η Τέτα Καμπουρέλη «αδειάζει» τον Τρύφωνα - «Δεν μου αρμόζουν τέτοιες συμπεριφορές»

Ο κακός χαμός έχει γίνει με την Τέτα Καμπουρέλη και τον Τρύφωνα Σαμαρά από τη στιγμή που η πρώτη συμμετείχε σε ένα επεισόδιο του Style Me Up.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή Πάμε Δανάη και αναφέρθηκε στην φημολογούμενη κόντρα που έχει αναπτυχθεί μεταξύ αυτού και της Τέτας από όταν είχε παρευρεθεί στο Style Me Up.

Συγκεκριμένα, επισήμανε πως: «Πήγα να δώσω οδηγία τι νυχάκι να κάνουμε και μου είπε η Τέτα «Τρύφωνά μου εσύ τη δουλειά σου, εγώ τη δουλειά μου». Κι εγώ είπα «Παρακαλώ να κλείσουν οι κάμερες. Εδώ Τέτα μου εγώ αποφασίζω την εικόνα». Ήταν το πρώτο επεισόδιο με το που μπήκε. Δεν της είπα ποτέ εγώ να φύγει από το Style Me Up, προς Θεού! Η παραγωγή και το κανάλι, εγώ δεν αποφασίζω». Δείτε εδώ όλα όσα δήλωσε και στο Happy Day!

Ταυτόχρονα, ο Νίκος Κοκλώνης είχε αναφέρει πως δεν γνώριζε καθόλου πως η Τέτα Καμπουρέλη είχε πάει στο show.

Έτσι, η Τέτα μίλησε στον αέρα του Πρωινού και τους «άδειασε» και τους δύο για τα καλά.

Είπε χαρακτηριστικά: «Το ερώτημα που έθεσα -γιατί έγινε πολύ ξαφνικά- είναι μήπως έθεσε βέτο ο Τρύφωνας, γιατί την πρώτη μέρα που πήγα εκείνος ένιωσε λίγο περίεργα μαζί μου κι εγώ δεν θέλω να έρθω σε καμία αντιπαράθεση ούτε με τον Τρύφωνα, ούτε με τον κ. Κοκλώνη. Είναι πολύ άσχημο αυτό που έγινε, να φύγω έτσι γρήγορα χωρίς μία απάντηση.

Ο Τρύφωνας είπε «δύο star δεν χωράνε εδώ μέσα», δεν το είπα εγώ. Ξαναέγινε το γύρισμα όπως το ήθελε εκείνος. Μου είπαν από την παραγωγή ότι δημιούργησε πρόβλημα για μένα. Γιατί δεν με πήραν ένα τηλέφωνο να μου πουν κάτι, με έχουν σε αναμονή.

Έχω αφήσει και τα πράγματά μου εκεί, δεν μπόρεσα να πάω να τα πάρω, έστειλα μια ενδυματολόγο και μου τα έφερε. Δεν μου αρμόζουν τέτοιες συμπεριφορές» κατέληξε λέγοντας η Τέτα Καμπουρέλη.