Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής αποκάλυψε ότι νόσησε από κορωνοϊό - «Ταλαιπωρήθηκα αρκετά και..»

Ο λόγος για..

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής αποκάλυψε ότι νόσησε από κορωνοϊό - «Ταλαιπωρήθηκα αρκετά και..»

Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής αποκάλυψε πως νόσησε από κορωνοϊό πριν ένα μήνα και πως υπέφερε αρκετά καθώς είχε όλα τα συμπτώματα.

Ο λόγος για τον Σάκη Αρσενίου ο οποίος μίλησε στην κάμερα του Πρωινού και αποκάλυψε την περιπέτεια του με τον ιό.

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής δήλωσε: “Το πέρασα και εγώ. Ταλαιπωρήθηκα αρκετά. Στην αρχή είχα κρυάδες, ανέβασα πυρετό, έφτασα μέχρι 39. Είχα αρκετό πονοκέφαλο, με πονούσαν τα κόκκαλα, την έκτη μέρα είχα ανοσμία και δεν είχα καθόλου γεύση. Στην αρχή το πήρα πιο αψήφιστα αλλά στη συνέχεια επειδή άρχισαν να με πονάνε πολύ τα κόκκαλα, άρχισα να φοβάμαι. Το πέρασα πριν ένα μήνα”.

Μεταξύ των άλλων, ο Σάκης Αρσενίου αναφέρθηκε στο περιστατικό με τον Νότη Σφακιανάκη και αποκάλυψε ότι πιθανότατα να τον δούμε στο Survivor. Παρεμπιπτόντως, ποιος τραγουδιστής έβαλε τέλος στην καριέρα του και έγινε.. καφετζής;

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω

Έχασε την μάχη με τον καρκίνο πασίγνωστος τραγουδιστής

Θρήνο προκάλεσε στην μουσική βιομηχανία ο θάνατος ενός πασίγνωστου και ταλαντούχου τραγουδιστή. Βγήκε δυστυχώς νικημένος με τον καρκίνο.

Ο λόγος για τον Doug Soupernaw ο οποίος είχε διαγνωσθεί με καρκίνο στους πνεύμονες και έδινε την δική του μάχη από τον Φεβρουάριο του 2019, καταλήγοντας όμως νικημένος.

Η εταιρία που εκπροσωπούσε τον επιτυχημένο τραγουδιστή ανακοίνωσε το δυσάρεστο γεγονός: «Με μεγάλη μας λύπη σας πληροφορούμε το θάνατο του Doug Supernaw».

Να σημειώσουμε ότι είχε καταφέρει να πουλήσει χιλιάδες δίσκους παγκοσμίως, έχει κερδίσει αρκετά βραβεία με τα σπουδαιότερα κομμάτια του να ήταν τα «I Don't Call Him Daddy» και «Renο». Συγκλονίζει Έλληνας τραγουδιστής για την μάχη του με τον καρκίνο!

 ανακοίνωση για τον θάνατο του τραγουδιστή Doug Soupernaw

νεκρός ο Doug Soupernaw