Νίκος Μουτσινάς: Οργισμένος στον αέρα του ΣΚΑΙ - "Δεν πάμε καλά, θα αλλάξω κανάλι"

Πανικός!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Νίκος Μουτσινάς: Οργισμένος στον αέρα του ΣΚΑΙ -

Στα όρια του έφτασε ο Νίκος Μουτσινάς με τον ΣΚΑΙ και το Big Brother αφού τοις τελευταίες ημέρες οι παίκτες έχουν ξεφύγει και οι εντάσεις είναι πολλές με αποτέλεσμα να υπάρχουν τσακωμοί και φωνές.

Ο Νίκος Μουτσινας στο Καλό Μεσημεράκι σχολίασε μια από αυτές τις σκηνές και οργισμένος πια από την γενικότερη κατάσταση ξέσπασε!

«Είμαι σε λάθος κανάλι. Δεν ξέρω αν θα μιλούσα και σε άλλο κανάλι να ήμουν. Δεν πάνε με τα καλά τους οι άνθρωποι. Έχει περάσει η γραμμή, έχουμε… κόψει κορδέλα. Δεν υπάρχει, τα παιδιά είναι σε άλλη κατάσταση. Είμαι οριακά με την Άννα Μαρία να τη συμπονέσω. Δεν γίνεται! Καταλαβαίνω ότι όντως η συμπεριφορά της Άννας Μαρίας μπορεί να σε φέρει στα όρια…», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Μουτσινάς. Δείτε εδώ τις καλύτερες στιγμές του χθεσινού επεισοδίου.

Έξαλλος στον αέρα του ΣΚΑΪ ο Νίκος Μουτσινάς - «Έχει φύγει από τα όριά του...»

Ο Νίκος Μουτσινάς φάνηκε να είναι πραγματικά έξαλλος στον ΣΚΑΪ με το σκηνικό που σημειώθηκε χθες βράδυ στον αέρα του Big Brother και ζήτησε δημόσια να αποβληθεί από το παιχνίδι ο Δημήτρης Κεχαγιάς ξεκαθαρίζοντας πως αυτή τη στιγμή έχει φτάσει στα όριά του.

O παρουσιαστής παρακολούθησε τον άγριο καυγά που σημειώθηκε στο σπίτι - δείτε τον εδώ - και σχολίασε με πολύ αρνητικό τρόπο τόσο τη στάση του παίκτη όσο και τη στάση του ίδιου του Big Brother.

«Δεν θα τον διώξουν; Συγγνώμη. Υποψήφιος προς αποχώρηση δεν είναι ποινή, δεν τον διώχνει ο Big Brother, βάζει τον κόσμο να αποφασίσει. Όχι, να τον διώξουν! Όχι γιατί έκανε κάτι κακό -που έκανε- για να πάει να ηρεμήσει το παιδί, γιατί είναι οριακά. Δεν μπορείς να πηγαίνεις ξαφνικά εναντίον κάποιου. Έδωσε στη Σοφία μία κι έφυγε.

Ανοίξτε την πόρτα να φύγουν παιδιά! Κι ας μοιράσουν τα 100. Παρακολουθώ έναν άνθρωπο, ο οποίος έχει φύγει από τα όριά του σίγουρα», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.