Καλομοίρα: Έκανε την αποκάλυψη για την Eurovision 2021!

Θα την δούμε;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Καλομοίρα: Έκανε την αποκάλυψη για την Eurovision 2021!

Καλεσμένη στην Ευτυχείτε ήταν η Καλομοίρα η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για την συμμετοχή της στην Eurovision 2021 αλλά και για τις προτάσεις για τηλεοπτικές εκπομπές.

Να θυμίσουμε πως η Καλομοίρα ήταν ένα από τα φαβορί για την Κύπρο.

Η ίδια αποκάλυψε: «Ήταν ρίσκο να πάω στην Eurovision με τον κορωνοϊό. Θα ταξίδευαν τα παιδιά κι εκεί για εμένα βάλαμε φρένο. Πριν από χρόνια το μυαλό μου ήταν μόνο στα παιδιά. Τώρα έχουν μεγαλώσει και θα ήθελα να δούνε την μαμά τους να είναι στην σκηνή, να δουλεύει ειδικά για την κόρη μου.

Δε νομίζω να έχουν καταλάβει ότι είμαι τραγουδίστρια και με ρωτούσαν γιατί δίνω συνέντευξη. Μου είχε γίνει παλιότερα πρόταση για πρωινή εκπομπή και μου αρέσει να μαγειρεύω. Βλέπω τέτοιες εκπομπές, έχω ιδέες και ήταν πολύ κρίμα αλλά ποτέ δεν ξέρεις. , ενώ δείτε εδώ ποιες δύο τραγουδίστριες δίνουν μάχη στήθος με στήθος για μία θέση στη Eurovision.

Ξανά στη Eurovision η Καλομοίρα; - Έγινε η αποκάλυψη

Η Καλομοίρα μίλησε σήμερα το πρωί με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και μεταξύ άλλων δε δίστασε να αποκαλύψει πως υπάρχει ένα ενδεχόμενο να τη δούμε ξανά στη Eurovision, αυτή τη φορά ωστόσο όχι με την Ελλάδα.

Η τραγουδίστρια είχε εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον διαγωνισμό τραγουδιού το 2008 και είχε πάρει την τρίτη θέση με ένα τραγούδι που ακούγεται μέχρι και σήμερα.

Έτσι, με τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το θέμα της Eurovision, δε θα μπορούσε να μην παίξει και το ονομά της γύρω από τα υποψήφια. Η ίδια θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση της και να εξηγήσει τι ακριβώς έχει συμβεί με τις συζητήσεις που κάνει για την Eurovision.

«Φέτος θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα η Στεφανία στην Eurovision, αν και υπήρξε μια μικρή συζήτηση για εμένα να πάω. Η Κύπρος είναι κάτι που εξετάζω. Ποιος ξέρει μπορεί να εκπροσωπήσω την Κύπρο. Είναι κάτι που συζητάω, αλλά μπορεί και να μην γίνει. Αυτή τη φορά είμαι ανοιχτή. Θέλω να φύγω από το σπίτι. Έχω να κουνηθώ δυο χρόνια», ανέφερε χαρακτηριστικά η Καλομοίρα.