Νίκος Μουτσινάς: 'Άδειασε" τον Τσιτσιπά στον αέρα του ΣΚΑΙ - "Ό,τι να ναι και ο Στέφανος!"

Εδώ ο κόσμος καίγεται...

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Νίκος Μουτσινάς: 'Άδειασε

Κυριολεκτικό "άδειασμα" έκανε ο Νίκος Μουτσινάς στον Στέφανο Τσιτσιπά με αφορμή ένα πολύ άστοχο tweet του αθλητή εν μέσω πανδημίας.

Συγκεκριμένα ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε ένα tweet στο οποίο ζητούσε να ανοίξουν στην Ελλάδα Harrods, το γνωστό πολυκατάστημα του Λονδίνου. Αυτό, έφερε θύελλα αντιδράσεων στο twitter και φυσικά δεν ξέφυγε από τον σχολιασμό του παρουσιαστή του ΣΚΑΙ.

Η «Βάνια» μπήκε μέσα στο πλατό, διάβασε το επίμαχο μήνυμα του αθλητή και, αφού το μετέφρασε, έδωσε την… πάσα στον Νίκο Μουτσινά.

«Από την άλλη ο Στέφανος τι φάση; Ό,τι να ‘ναι και ο Στέφανος. Μα εδώ δεν μας ανοίγουν τα περίπτερα, το Harrods θα μας ανοίξουν;» είπε με χιούμορ. Ράγισε καρδιές ο Νίκος Μουτσινάς - Η είδηση που τον έκανε να "λυγίσει"

Νίκος Μουτσινάς: Οργισμένος στον αέρα του ΣΚΑΙ - "Δεν πάμε καλά, θα αλλάξω κανάλι"

Στα όρια του έφτασε ο Νίκος Μουτσινάς με τον ΣΚΑΙ και το Big Brother αφού τοις τελευταίες ημέρες οι παίκτες έχουν ξεφύγει και οι εντάσεις είναι πολλές με αποτέλεσμα να υπάρχουν τσακωμοί και φωνές.

Ο Νίκος Μουτσινας στο Καλό Μεσημεράκι σχολίασε μια από αυτές τις σκηνές και οργισμένος πια από την γενικότερη κατάσταση ξέσπασε!

«Είμαι σε λάθος κανάλι. Δεν ξέρω αν θα μιλούσα και σε άλλο κανάλι να ήμουν. Δεν πάνε με τα καλά τους οι άνθρωποι. Έχει περάσει η γραμμή, έχουμε… κόψει κορδέλα. Δεν υπάρχει, τα παιδιά είναι σε άλλη κατάσταση. Είμαι οριακά με την Άννα Μαρία να τη συμπονέσω. Δεν γίνεται! Καταλαβαίνω ότι όντως η συμπεριφορά της Άννας Μαρίας μπορεί να σε φέρει στα όρια…», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Μουτσινάς. Δείτε εδώ τις καλύτερες στιγμές του χθεσινού επεισοδίου.