Ζέτα Δούκα: Έκανε mega spoiler για το σημερινό επεισόδιο στο Καφέ της Χαράς!

Τι θα δούμε;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ζέτα Δούκα: Έκανε mega spoiler για το σημερινό επεισόδιο στο Καφέ της Χαράς!

Ένα μεγάλο spoiler του Καφέ της Χαράς έκανε η Ζέτα Δούκα μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram για το σημερινό επεισόδιο.

Αν και τα γυρίσματα της σειράς έχουν σταματήσει καθώς προληπτικά κάνουν όλοι τεστ κορωνοϊού, τα επεισόδια είναι αρκετά μπροστά και οι εξελίξεις ραγδαίες. Έτσι η ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία στον λογαριασμό της και έκανε το εξής σχόλιο.

"Εδώ μας βλέπετε χαμογελαστούς! Όμως στο σημερινό ( και το επόμενο) επεισόδιο του «Καφέ της Χαράς», θα γίνει ο χαμός" έγραψε η Ζέτα Δούκα, κρατώντας έτσι σε ανυπομονησία τους τηλεθεατές του ANT1. Ωστόσο δείτε την εντυπωσιακή αλλαγή στα μαλλιά της!

ζέτα δούκα

Καφέ της Χαράς - Spoiler: Πρωταγωνίστρια ανακοίνωσε το τέλος του ρόλου της!

Καλεσμένη στην εκπομπή “Το Πρωινό” ήταν σήμερα Παρασκευή, η Ζέτα Δούκα. Μάλιστα, ανακοίνωσε πως ο ρόλος της στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 “Το Καφέ της Χαράς” θα ολοκληρωθεί στο τέλος του χρόνου.

Η γνωστή ηθοποιός έκανε μια ωραία κουβέντα με την Φαίη Σκορδά και μεταξύ άλλων μίλησε για τη ζωή της, το “Καφέ της Χαράς”, το θέατρο, καθώς και για τις δυσκολίες που περνούν οι ηθοποιοί εξαιτίας του κορονοϊού.

«Το Καφέ της Χαράς ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία και λέω ήταν γιατί εγώ ο ρόλος μου θα ολοκληρωθεί στο τέλος του χρόνου. Τα επεισόδια τα οποία παίζονται τώρα έχουν γυριστεί το καλοκαίρι. Τον Ιούνιο και τον Ιούλιο μετά την καραντίνα. Γίνονται πολλά με την partenter.

Θα δούμε σημεία και τέρατα. Ωραίος ρόλος είναι η Στέλλα, με την έννοια ότι υπερασπίζεται το δίκιο της, είναι πολύ δυνατή γυναίκα, δεν μασάει. Από την άλλη όμως έχει μια πλευρά συναισθηματικής ανάγκης να δεθεί με κάποιον, που θα το βρει στο πρόσωπο του Πώποτα. Θα βρει ένα σύμμαχο από εκεί που δεν το περίμενε. Το καφέ της Χαράς το βάζουμε στα ωραία που ολοκληρώθηκαν σε όγκο δουλειάς για μένα», είπε η Ζέτα Δούκα.