Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

The Bachelor: Αρνήθηκε να πάει στο ραντεβού η Νικολ - Το γράμμα στον Βασιλάκο

Τι συνέβη;

The Bachelor: Αρνήθηκε να πάει στο ραντεβού η Νικολ - Το γράμμα στον Βασιλάκο
News 04.12.2020 22:25
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Το σημερινό επεισόδιο στο The Bachelor ξεκίνησε ανατρεπτικά για τις διαγωνιζόμενες αφού ο Παναγιώτης Βασιλάκος κανόνισε να της πάει στο βουνό! Η Νικολέττα όμως αρνήθηκε να πάει μαζί τους.

Πιο αναλυτικά, ο Παναγιώτης κάλεσε όλα τα κορίτσια να πάνε στο βουνό μαζί του, όταν όμως η Σία τελείωσε να διαβάζει την πρόσκληση, η Νικόλ δήλωσε πως δεν θα πάει μαζί τους καθώς δεν αισθανόταν πολύ καλά.

Αυτό σίγουρα ευχαρίστησε τις περισσότερες αλλά η Νικολ κατά τα λεγόμενα της στεναχωρήθηκε πολύ καθώς νιώθει πως απομακρύνεται από τον στόχο της. Τέλος έγραψε ένα γράμμα για να το διαβάσει ο Bachelor της καρδίας της και να την συγχωρέσει. Δείτε εδώ ποια φεύγει.

The Bachelor: Βγήκε από τα ρούχα της η Βίβιαν - "Ο πρώην σου σε χώρισε γιατί..."

Μια απίστευτη επίθεση της Εριέττας προς την Βίβιαν θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο The Bachelor. Οι παίκτριες που ολοένα και φτάνουν πιο κοντά στον τελικό βγάζουν τον πιο άγριο εαυτό τους.

Πιο συγκεκριμένα στο σημερινό coctail party η Εριέττα θα δηλώσει πως η Βίβιαν είναι πολύ βαρετή και την κάνει να νυστάζει όσο μιλάει.

Αυτό όμως που ενόχλησε παραπάνω την Βίβιαν είναι όταν η συζήτηση πήγε στον πρώην της και η Εριέττα σχολίασε πω την χώρισε γιατί βαριόταν μαζί της.

The Bachelor: Οι 6 φιναλίστ κονταροχτυπιούνται στα βουνά - Σκηνές που δεν έχουμε ξαναδεί!

Σε σκηνές που δεν έχουμε ξαναδεί θα απολαύσουμε σήμερα τις 6 φιναλίστ του The Bachelor αφού οι υποψήφιες νύφες θα ανέβουν τα βουνά και θα προσπαθήσουν να στήσουν σκηνές.

Είναι αλήθεια πως το "φυσικό" περιβάλλον των κοριτσιών δεν είναι το βουνό και οι λάσπες αλλά η πισίνα της βίλα που μένουν.

Πλέον στο ριάλιτι έχουν μείνει έξι κοπέλες που διεκδικούν την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου. Στο αποψινό επεισόδιο μία από αυτές θα αποχωρήσει, καθώς θα έχουμε τελετή των Ρόδων.

Πριν από αυτό ωστόσο, ο Παναγιώτης θα ετοιμάσει ένα ομαδικό ραντεβού στη φύση. Οι κοπέλες φτάνουν σε ένα ξέφωτο και βρίσκουν τον Bachelor να τις περιμένει για να… κατασκηνώσουν στο δάσος.

Για να γίνει αυτό όμως, θα χρειαστεί να στήσουν μόνες τους τις σκηνές τους. Αυτή θα είναι μια διαδικασία, η οποία για ορισμένες μοιάζει με το πιο δύσκολο πράγμα του κόσμου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άγριο σκηνικό στο The Bachelor - Η Σία επιτέθηκε στην Αντζελίνα! Ποια η κατάστασή της

Τα πάνω κάτω στον ALPHA με το The Bachelor λίγο πριν τον μεγάλο τελικό

Share