Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

The Bachelor: Λύγισε η Αντζελίνα - Τα δύσκολα παιδικά χρόνια

Τα είπε όλα!

The Bachelor: Λύγισε η Αντζελίνα - Τα δύσκολα παιδικά χρόνια
News 04.12.2020 23:45
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Στα τελευταία επεισόδια The Bachelor έχουμε δει ένα άλλο πρόσωπο της Αντζελίνας αφού βγάζει προς τα έξω τον πιο ευαίσθητο εαυτό της. Αυτό έκανε και τώρα με την εξομολόγηση για το προσωπικό της δράμα.

«Οι γονείς μου χώρισαν όταν εγώ ήμουν σε μικρή ηλικία. Η οικογένειά μου δεν ήταν το πρότυπο μιας σωστής και αγαπημένης οικογένειας. Η μαμά μου για μένα είναι ένας σούπερ ήρωας για αυτό και οτιδήποτε έχω στη ζωή μου, δίνω αξία και δεν θα άλλαζα κάτι στη ζωή μου γιατί πραγματικά όλα αυτά με έχουν κάνει δυνατή και ευαίσθητη ταυτόχρονα και είμαι περήφανη», είπε με δάκρυα στα μάτια.

Ακούγοντας αυτά ο Παναγιώτης, της ζήτησε να μιλήσουν οι δυο τους και της εξομολογήθηκε πως παίρνει παράδειγμα από αυτή. Δείτε εδώ ποια φεύγει.

The Bachelor: Η εξομολόγηση της Σίας - "Είχα μια εμμονική σχέση"

Στο σημερινό επεισόδιο του The Bachelor είδαμε τις παίκτριες να εξομολογούνται τι θα ήθελαν να αλλάξουν από το παρελθόν τους και η Σια μίλησε για μια εμμονική σχέση που είχε.

Τον λόγο λοιπόν τον πήρε η Σια Βοσκανίδου η οποία μίλησε για μια σχέση που είχε στο παρελθόν που όσο και να πλήγωναν ο ένας τον άλλον ξαναγύριζαν πίσω και έκαναν ξανά και ξανά τα ίδια λάθη έχοντας μια εμμονική σχέση.

Αυτό θα ήθελε να διαγράψει από το παρελθόν της μιας που της έχει στιγματίσει όπως καταλάβαμε.

The Bachelor: Αρνήθηκε να πάει στο ραντεβού η Νικολ - Το γράμμα στον Βασιλάκο

Το σημερινό επεισόδιο στο The Bachelor ξεκίνησε ανατρεπτικά για τις διαγωνιζόμενες αφού ο Παναγιώτης Βασιλάκος κανόνισε να της πάει στο βουνό! Η Νικολέττα όμως αρνήθηκε να πάει μαζί τους.

Πιο αναλυτικά, ο Παναγιώτης κάλεσε όλα τα κορίτσια να πάνε στο βουνό μαζί του, όταν όμως η Σία τελείωσε να διαβάζει την πρόσκληση, η Νικόλ δήλωσε πως δεν θα πάει μαζί τους καθώς δεν αισθανόταν πολύ καλά.

Αυτό σίγουρα ευχαρίστησε τις περισσότερες αλλά η Νικολ κατά τα λεγόμενα της στεναχωρήθηκε πολύ καθώς νιώθει πως απομακρύνεται από τον στόχο της. Τέλος έγραψε ένα γράμμα για να το διαβάσει ο Bachelor της καρδίας της και να την συγχωρέσει.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άγριο σκηνικό στο The Bachelor - Η Σία επιτέθηκε στην Αντζελίνα! Ποια η κατάστασή της

Τα πάνω κάτω στον ALPHA με το The Bachelor λίγο πριν τον μεγάλο τελικό

Share