Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

The Bachelor : Αυτή είναι η κοπέλα που αποχώρησε και δεν μπήκε στην πεντάδα

Ο λόγος για...

The Bachelor : Αυτή είναι η κοπέλα που αποχώρησε και δεν μπήκε στην πεντάδα
News 05.12.2020 00:05
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Μια ακόμη τελετή των Ρόδων ήρθε στο τέλος της στο Bachelor και οι παίκτριες πέρασαν την διαδικασία με άγχος και αγωνία για το τελικό αποτέλεσμα.

Πλέον το παιχνίδι έφτασε στην τελική πεντάδα και σε πολύ λίγο καιρό θα δούμε τον μεγάλο τελικό. Ποια όμως έφτασε στην πηγή και δεν ήπιε νερό;

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος δήλωσε πως μαζί της δεν είχε χημεία και ένιωθε πως δεν μπορούν να προχωρήσουν μαζί, Ο λόγος για την Εριέττα, η οποία πήρε τον δρόμο της επιστροφής. Αρνήθηκε να πάει στο ραντεβού η Νικολ - Το γράμμα στον Βασιλάκο

The Bachelor: Λύγισε η Αντζελίνα - Τα δύσκολα παιδικά χρόνια

Στα τελευταία επεισόδια The Bachelor έχουμε δει ένα άλλο πρόσωπο της Αντζελίνας αφού βγάζει προς τα έξω τον πιο ευαίσθητο εαυτό της. Αυτό έκανε και τώρα με την εξομολόγηση για το προσωπικό της δράμα.

«Οι γονείς μου χώρισαν όταν εγώ ήμουν σε μικρή ηλικία. Η οικογένειά μου δεν ήταν το πρότυπο μιας σωστής και αγαπημένης οικογένειας. Η μαμά μου για μένα είναι ένας σούπερ ήρωας για αυτό και οτιδήποτε έχω στη ζωή μου, δίνω αξία και δεν θα άλλαζα κάτι στη ζωή μου γιατί πραγματικά όλα αυτά με έχουν κάνει δυνατή και ευαίσθητη ταυτόχρονα και είμαι περήφανη», είπε με δάκρυα στα μάτια.

Ακούγοντας αυτά ο Παναγιώτης, της ζήτησε να μιλήσουν οι δυο τους και της εξομολογήθηκε πως παίρνει παράδειγμα από αυτή.

The Bachelor: Η εξομολόγηση της Σίας - "Είχα μια εμμονική σχέση"

Στο σημερινό επεισόδιο του The Bachelor είδαμε τις παίκτριες να εξομολογούνται τι θα ήθελαν να αλλάξουν από το παρελθόν τους και η Σια μίλησε για μια εμμονική σχέση που είχε.

Τον λόγο λοιπόν τον πήρε η Σια Βοσκανίδου η οποία μίλησε για μια σχέση που είχε στο παρελθόν που όσο και να πλήγωναν ο ένας τον άλλον ξαναγύριζαν πίσω και έκαναν ξανά και ξανά τα ίδια λάθη έχοντας μια εμμονική σχέση.

Αυτό θα ήθελε να διαγράψει από το παρελθόν της μιας που της έχει στιγματίσει όπως καταλάβαμε.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άγριο σκηνικό στο The Bachelor - Η Σία επιτέθηκε στην Αντζελίνα! Ποια η κατάστασή της

Τα πάνω κάτω στον ALPHA με το The Bachelor λίγο πριν τον μεγάλο τελικό

Share