Αγνώριστη η Ρούλα Κορομηλά - Με ατημέλητο μαλλί και γυαλιά στο κρεβάτι

Η ανάρτηση που δεν περιμέναμε να δούμε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αγνώριστη η Ρούλα Κορομηλά - Με ατημέλητο μαλλί και γυαλιά στο κρεβάτι

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ρούλα Κορομηλά έκανε μία πολύ ξεχωριστή ανάρτηση, στην οποία ποζάρει πάνω στο κρεβάτι της, με ατημέλητο μαλλί και γυαλιά ενώ δεν έχει στο πρόσωπό της, καθόλου μακιγιάζ.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και ειδικά τον τελευταίο καιρό μοιράζεται όλο και πιο συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή.

Έτσι, στην τελευταία της ανάρτηση ποζάρει πιο απλή από ποτέ και μοιράζεται μία σκέψη της.

«Καθε μέρα σταματάω οτι κανω κ θαυμάζω κάτι που υπαρχει στη ζωή μου και ευχαριστω τον Θεό γ αυτο ...Ειναι η καλύτερη στιγμή για μενα», έγραψε χαρακτηριστικά η Ρούλα Κορομηλά. Δείτε εδώ και την οργισμένη ανάρτησή της για το Big Brother.

Αυτή είναι η ανάρτηση της Ρούλας Κορομηλά με ατημέλητο μαλλί και γυαλιά

Ρούλα Κορομηλά χωρίς μακιγιάζ

Σούσουρο κάτω από τη φωτογραφία της Κορομηλά - «Ανεξάρτητα από το πόσο...»

Σούσουρο επικράτησε κάτω από την φωτογραφία της Ρούλας Κορομηλά, με τους διαδικτυακούς της φίλους να σχολιάζουν και να της εύχονται καλό μήνα.

Η παρουσιάστρια - η οποία λέγεται πως θα επιστρέψει στην τηλεόραση - είναι λάτρης των social media και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της.

Σήμερα λοιπόν και συγκεκριμένα πριν από λίγες ώρες θέλησε να ευχηθεί στους διαδικτυακούς της φίλους «Καλό μήνα» με μια φωτογραφία της στην οποία έσπευσαν όλοι να σχολιάσουν.

«Ευλογημένο μήνα κ γαλήνιο!Ανεξάρτητα απο το ποσο σκληρά και κουραστικά ειναι ολα τελευταία η δύναμη μας θα μας βοηθήσει να τα ξεπεράσουμε. Απολαύστε τις στιγμές κ δωστε τους χριστουγεννιάτικο χρωμα, νόημα,φως! Ο χρόνος που απολαμβάνουμε καθε τι δεν ειναι χαμένος χρονος! Τα καλύτερα για όλους», έγραψε η Ρούλα Κορομηλά στην ανάρτηση της και οι απαντήσεις ήταν πάρα πολλές.

Ρούλα Κορομηλά Instagram

Σούσουρο με την είδηση για την Ρούλα Κορομηλά - Η νέα αρχή στη ζωή της από τον Ιανουάριο

Σούσουρο επικρατεί με μια είδηση που έχει κυκλοφορήσει για την Ρούλα Κορομηλά και τα επαγγελματικά της. Όπως γράφεται, μάλλον θα κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της, από τον Ιανουάριο.

Οι συναντήσεις της παρουσιάστρια με τον Νίκο Κοκλώνη είναι όλο και πιο συχνές, με τις φήμες να θέλουν να επιστρέφει και πάλι στην τηλεόραση, παρόλο που η ίδια αρχικά το είχε διαψεύσει κατηγορηματικά.

Αυτή είναι η είδηση που κυκλοφορεί για την Ρούλα Κορομηλά

Τώρα ωστόσο, ρεπορτάζ του περιοδικού «Τηλέραμα», θέλει τον Νίκο Κοκλώνη βέβαιο πως τελικά θα πείσει την Ρούλα Κορομηλά να επιστρέψει και μάλιστα με ένα νέο project το οποίο προορίζει για το β’ μισό της σεζόν και ακόμα πιο συγκεκριμένα, για τον Ιανουάριο.

Μπορεί ακόμη τίποτα να μην είναι σίγουρο, ωστόσο ο παραγωγός και παρουσίασης ήδη έχει κάνει μεγάλη διαφορά στην τηλεόραση. Δείτε ωστόσο την πρόταση σου δέχτηκε.