Αλίκη Κατσαβού: Αυτή είναι η πραγματική ηλικία της τελευταίας συζύγου του Κώστα Βουτσά

Ναι κι όμως!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αλίκη Κατσαβού: Αυτή είναι η πραγματική ηλικία της τελευταίας συζύγου του Κώστα Βουτσά

Λίγοι μήνες έχουν περάσει από τη μέρα που ο Κώστας Βουτσάς έφυγε από τη ζωή. Από τότε, η τελευταία του σύζυγος Αλίκη Κατσαβού προσπαθεί να κρατήσει καθημερινά ζωντανή τη μνήμη του. Εσείς ωστόσο γνωρίζατε ποια είναι η ηλικία της ηθοποιού;

Αυτή τη στιγμή η πρώτη προτεραιότητα της Αλίκης Κατσαβού είναι σε κάθε περίπτωση ο γιος της, ο μικρός Φοίβος ο οποίος καθημερινά μεγαλώνει και δείχνει πως είναι ένα αξιαγάπητο παιδί - δείτε εδώ ένα απίστευτο στιγμιότυπο που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η μαμά του.

Παράλληλα, η ηθοποιός κάνει μία νέα αρχή στη ζωή της καθώς φέτος συμμετέχει στα Διλήμματα που προβάλλονται στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε».

Αλίκη Κατσαβού ηλικία

Αυτή είναι η πραγματική ηλικία της τελευταίας συζύγου του Κώστα Βουτσά, Αλίκης Κατσαβού

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Βικιπαίδεια, η Αλίκη Κατσαβού έχει γεννηθεί στις 9 Μαρτίου του 1971 και είναι 49 χρονών.

Αλίκη Κατσαβού: Ο άντρας που παντρεύτηκε πριν τον Κώστα Βουτσά - Τον έχασε το 2011...

Ποια είναι η Αλίκη Κατσαβού; Ποια είναι η γυναίκα που αγάπησε παράφορα ο θρυλικός ηθοποιός, Κώστας Βουτσάς, που τα ξημερώματα της Τετάρτης 26 Φεβρουαρίου άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Αττικόν; Το Youweekly.gr θα σας παρουσιάσει πράγματα που ίσως δεν γνωρίζατε για εκείνη, όπως ότι πριν τον Βουτσά ήταν παντρεμένη με έναν άλλον άντρα...

Ο γάμος της Αλίκης Κατσαβού πριν από τον Κώστα Βουτσά

Το 2016 παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην Νάνσυ Παραδεισάνου. Ήταν, μάλιστα, στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και ανυπομονούσε για το πρώτο παιδί, το παιδί που της χάρισε ο Κώστας Βουτσάς, τον μικρό Φοίβο.

Κώστας Βουτσάς Φοίβος

«Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη, ένα μεγάλο μου όνειρο έχει εκπληρωθεί. Φαίνεται πως πάνε όλα καλά στην εγκυμοσύνη μου, το έμβρυο είναι υγιέστατο» μου λέει η Αλίκη και παραγγέλνει ρόφημα ντεκαφεϊνέ χωρίς ζάχαρη. «Είμαι στον έκτο μήνα κι έχω πάρει επτά κιλά. Έχω πολλές λιγούρες. Μέχρι πρόσφατα έτρωγα ένα μεγάλο τσουρέκι μέσα σε τρεις ώρες. Αυτές τις βλακείες τις έκοψα, όμως, γιατί μου έκανε παρατήρηση ο γιατρός. Δεν ήμουν ποτέ του φαγητού, οι λιγούρες είναι θέμα ορμονών, αλλά τις τιθασεύω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πότε έκανες τον πρώτο σου γάμο;

Το 2006. Παντρεύτηκα κυρίως για τη μητέρα μου. Συζούσα με τον Τάκη Χρυσούλη, αλλά ήθελα να ευχαριστήσω τη μητέρα μου, που ήξερα πως δεν ένιωθε πολύ καλά με τη συγκατοίκηση χωρίς το γάμο. Έτσι πήραμε την απόφαση. Η πνευματική κληρονομιά μου από αυτόν το γάμο ήταν η Θεατρομάθεια, μια καλλιτεχνική εταιρεία που σκοπό έχει να προωθήσει το παιδικό θέατρο και την εκπαίδευση μέσω του θεάτρου. Την εμπνεύστηκε ο τότε σύζυγός μου κι εγώ ακολούθησα και παθιάστηκα. Τώρα ανεβάζουμε την παιδική παράσταση Ένας Στρογγυλοκέφαλος στη Χώρα των Μυτεροκέφαλων, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Κώστας Βουτσάς και έχει θέμα το bullying. Διαβάστε εδώ αναλυτικά πως γνωρίστηκαν με τον Κώστα.

Όταν έχασες το σύζυγό σου, απογοητεύτηκες από τη ζωή;

Ήταν λίγο άδικο, δεν περιμένεις να σου συμβούν τέτοια πράγματα σε τόσο νεαρή ηλικία. Έμεινα χήρα το 2011. Είχα πολύ κόσμο γύρω μου που με στήριξε. Ο άνθρωπος έχει τη δύναμη να αντέχει και να προχωράει. Έπεσα με τα μούτρα στη δουλειά, ήθελα να ολοκληρώσω το έργο που μου άφησε ο σύζυγός μου ‒ μιλώ για τη Θεατρομάθεια.