Συντετριμμένη η Κατερίνα Ζαρίφη - «Ακόμα μυρίζω το τσιγάρο σου»

Το συγκινητικό μήνυμα για τον πατέρα της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συντετριμμένη η Κατερίνα Ζαρίφη - «Ακόμα μυρίζω το τσιγάρο σου»

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κατερίνα Ζαρίφη έκανε μία πολύ συγκινητική ανάρτηση, μέσα από την οποία φάνηκε το πόσο συντετριμμένη είναι από την απώλεια του αγαπημένου της πατέρα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από μερικά χρόνια.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια θέλησε να θυμηθεί τον μπαμπά της και έτσι ανέβασε μία φωτογραφία του, την οποία συνόδευσε με μία ιδιαίτερη λεζάντα.

Αναφερόμενη σε εκείνον θυμήθηκε μερικές πολύ όμορφες και χαρακτηριστικές στιγμές μαζί του. Δείτε εδώ και μερικές εξελίξεις με την εκπομπή της.

Αυτή είναι η ανάρτηση της Κατερίνας Ζαρίφη για τον πατέρα της

«Α ρε πατέρα… Αγίου Νικολάου και κάθε χρόνο το ίδιο σφίξιμο…

Ταξίδεψες κοντά 7 χρόνια… Και ακόμα μυρίζω το τσιγάρο σου…

Πίνω τσιπουράκι και νομίζω είσαι εκεί…

Γιατί στα πήρα όλα σου…

Και δεν ήσουν εύκολος.

Ούτε εγώ είμαι.

Όχι εμείς δεν είχαμε σχέση σαν διαφήμιση για βούτυρο.

Μου ‘λεγες όμως «Εδώ είμαι αν γίνει κάτι.»

Ένα τσιγαράκι στην αυλή ήθελα στην Θήβα.

Και ουζάκι.

Και γυαλιστερές. Στην πετσέτα την βρεγμένη. Να τις βρω όταν έρθω από Αθήνα.

Μπαμπά δεν σε ξεχνάμε».

Κατερίνα Ζαρίφη πατέρας

«Φίλησα την Κατερίνα Ζαρίφη στο στόμα και έμαθα ότι έχει κορωνοϊό» - Απίστευτη δήλωση από πρόσωπο του J2US

Ένα πρόσωπο του J2US μίλησε σήμερα στην εκπομπή Στην φωλιά των ΚουΚου και αποκάλυψε όλα όσα συμβαίνουν πίσω από τις κάμερες. Μεταξύ άλλων θέλησε να κάνει και μία απίστευτη δήλωση ξεκαθαρίζοντας πως την εβδομάδα που η Κατερίνα Ζαρίφη βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό, την είχε φιλήσει στο στόμα.

Ο λόγος για τον Τάσο Ξιαρχό ο οποίος αναφέρθηκε σε όλα όσα δεν γνωρίζαμε για το show αλλά και για την αποχώρηση της Ζωζώς Σαπουντάκη.

«Περίμενα ότι θα φύγει η Ζωζώ Σαπουντζάκη γιατί δεν έδινε κάτι παραπάνω, δεν έκανε show. Πολλές φορές την έπιανα να λέω στον Αθητάκη να μην κουνιέται πολύ γιατί φαινόταν ότι δεν κουνιέται εκείνη. Η Ζόζεφιν και ο Νάσος πιστεύω ότι θα πάνε τελικό. Είναι το next best thing στη χώρα μας. Ο Βαγγέλης και η Ζένια είναι η φρεσκάδα η ίδια, πιστεύω ότι θα πάνε τελικό. Επίσης πιστεύω ότι τελικό θα πάει και η Νατάσα με τον Νικόλα.

Η Ραχήλ Μακρή, όπως όλοι οι άνθρωποι της πολιτικής, όσο ανοιχτοί θέλουμε να είναι, τόσο φοράνε παρωπίδες και όχι μόνο στα μάτια, αλλά και στο μυαλό. Η Έφη είναι τρομερό άτομο, στην αρχή με έβριζε, αλλά τώρα τα βρίσκουμε. Δεν της άρεσε το ρούχο και μου είπε ότι δεν θα ξαναβγεί ντυμένη. Θέλει να φοράει ανοικτά ντεκολτέ, πόδια έξω…

Τι δεν είναι στημένο; Θα κρυφτούμε πίσω από το χέρι μας; Δεν μπορώ να σου πω τι είναι στημένο στο show γιατί δεν πρέπει να ξέρεις. Την εβδομάδα που η Κατερίνα Ζαρίφη είχε κορωνοϊό, την είχα φιλήσει στο στόμα, πριν το μάθουμε ότι έχει κορωνοϊό. Δεν ξέραμε ότι έχει κορωνοϊό κι εγώ τη φιλάω πάντα στο στόμα», είπε ο Τάσος Ξιαρχό. Δείτε εδώ μερικά άσχημα νέα που κυκλοφόρησαν για την εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη.