Ζενεβιέβ Μαζαρί: Αποκαλύπτει για τα ζευγάρια του GNTM 3 και για την σχέση της με τους κριτές

Τα είπε όλα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ζενεβιέβ Μαζαρί: Αποκαλύπτει για τα ζευγάρια του GNTM 3 και για την σχέση της με τους κριτές

Μια συνέντευξη όπου μίλησε για όλα έδωσε η Ζενεβιέβ Μαζαρί και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως βλέπει τα ζευγάρια του GNTM 3 αλλά απάντησε και στον αν θα έκανε δική της εκπομπή.

Έχετε αδικήσει κάποιον διαγωνιζόμενο; Κρίνετε βάσει και προσωπικοτήτων;

«Τα παιδιά τα βλέπουμε μόνο στο σετ. Εκεί θα δεις ποιος είναι πιο συνεργάσιμος, ποιος βγάζει υλικό πιο γρήγορα από κάποιον άλλον. Στη μόδα δυστυχώς δεν υπάρχει δικαιοσύνη. Όλοι έχουμε πολύ συγκεκριμένη οπτική γωνία, γι’ αυτό υπάρχουν και τέσσερις κριτές, για να έχεις τέσσερις διαφορετικές απόψεις. Δεν νιώθω ότι υπάρχει αδικία, γιατί είναι όλα υποκειμενικά. Δεν μπορείς να είσαι αντικειμενικός όταν κρίνεις μια εικόνα. Εάν κρίναμε τους χαρακτήρες τους, θα έπρεπε να κρίνουμε με συμπάθειες ή μη συμπάθειες». GNTM 3: Έγινε η επίσημη ανακοίνωση από το STAR - Η ημερομηνία του τελικού

Πιστεύετε πως τα ερωτικά των παικτών ίσως τους έχουν απομακρύνει από τον στόχο τους;

«Στα 20 είσαι ένας άνθρωπος στην καλύτερη ερωτεύσιμη ηλικία σου και το θεωρώ απόλυτα φυσιολογικό όλο αυτό που συμβαίνει. Ερωτεύεσαι, ενθουσιάζεσαι και απογοητεύεσαι, αλλά τους στόχους σου δεν τους ξεχνάς».

Tα αγόρια πάνε καλύτερα από τα κορίτσια;

«Η δεκάδα των αγοριών ήταν πολύ δυνατή, αλλά δεν πιστεύω ότι πηγαίνουν καλύτερα. Tα αγόρια είναι πιο ανταγωνιστικά και τους είναι πιο εύκολο να τσαλακωθούν. Τα κορίτσια νιώθουν ότι είναι όμορφα και δεν θέλουν να χάσουν αυτό το στοιχείο τους».

Πώς είναι η συνεργασία σας με τους άλλους κριτές;

«Διαφωνούμε, συμφωνούμε, διαφωνούμε για να συμφωνήσουμε, πειράζει ο ένας τον άλλον… Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια και περνάμε πολύ όμορφα».

Θα σας ενδιέφερε η παρουσίαση δικής σας εκπομπής;

«Επειδή είμαι ακόμα πάρα πολύ μέσα στο “GNTM”, δεν μπορώ να φανταστώ αυτή τη στιγμή κάτι. Είμαι όμως πάντα ανοιχτή σε προτάσεις. Μου αρέσει η τηλεόραση. Τώρα, αν θα είναι εμπρός ή πίσω από τις κάμερες, δεν με ενδιαφέρει και τόσο».

GNTM 3: Έσκασε βόμβα - Φεύγει η Ζενεβιεβ και την θέση της παίρνει γνωστό μοντέλο!

Σαν βόμβα έσκασε το μεσημέρι της Πέμπτης η είδηση πως στον επόμενο κύκλο του GNTM δεν θα βλέπουμε την Ζενεβιεβ ως τέταρτο κριτή στο show αλλά στη θέση της θα μπει πασίγνωστο μοντέλο!

Στο Καλό Μεσημεράκι έγινε η αποκάλυψη και μάλιστα από την Βάνια η οποία δήλωσε πως του χρόνου η Ζενεβιεβ θα γυρίσει πίσω στη θέση του art director και την θέση της στην κριτική επιτροπή θα την πάρει η Κάτια Ζυγούλη.

«Αυτό είναι μια βόμβα αν γίνει, που μπορεί και να γίνει… αλλά και να μη γίνει εγώ φήμες μεταφέρω για να βγάλω το ψωμάκι μου. Ζυγούλη ε; Το ακόυω. Αλλά τώρα να ρίξουμε τη Ζεν να πάρει τη θέση της queen Helen; Δεν είναι και το πιο ήρεμο άτομο στον κόσμο. Ο Καράβας θα μείνει τουλάχιστον;» είπε ο Νίκος Μουτσινάς. Αν έχασες το χθεσινό επεισόδιο, δες εδώ όλα όσα συνέβησαν!