The Bachelor: Η Εριέττα έφυγε και φούσκωσε τα χείλη - Αγνώριστη μετά την αποχώρησή της

Εμφανίστηκε στο Καλύτερα δεν γίνεται

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Bachelor: Η Εριέττα έφυγε και φούσκωσε τα χείλη - Αγνώριστη μετά την αποχώρησή της

Η Εριέττα ήταν η παίκτρια που έφυγε χθες βράδυ από το The Bachelor. Σήμερα το μεσημέρι εμφανίστηκε στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται και η αλήθεια είναι πως ήταν αγνώριστη με έντονες βλεφαρίδες και με φουσκωμένα χείλη.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος δεν της έδωσε τριαντάφυλλο στη χθεσινή τελετή των ρόδων ωστόσο όπως όλα δείχνουν η απόφασή του αυτή δεν την πτοεί αφού ακόμα και τώρα δηλώνει αποφασισμένη να τον κατακτήσει.

Όπως είδαμε ωστόσο σήμερα στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, η Εριέττα έχει κάνει μερικά "πειράγματα" στο πρόσωπό της. Συγκεκριμένα, τα χείλη της φαίνεται πως είναι πιο έντονα ενώ έχει βάλει και ψεύτικες βλεφαρίδες.

Τη μεγάλη διαφορά θα τη δείτε στα πλάνα που προβάλλονται στο απόσπασμα της εκπομπής από το The Bachelor - δείτε εδώ την πρώτη ανάρτηση που έκανε η Εριέττα μετά την αποχώρησή της.

Άλλος άνθρωπος η Νικολέττα του The Bachelor πριν τις πλαστικές - Δε θα την αναγνώριζε ούτε ο Βασιλάκος

Η Νικολέττα είναι η παίκτρια που αναμφισβήτητα έχει έρθει πιο κοντά από όλες με τον Παναγιώτη Βασιλάκο. Η αλήθεια είναι ωστόσο πως πριν μπει στο The Bachelor ήταν πραγματικά άλλος άνθρωπος. Πριν τις πλαστικές, δε θα την αναγνώριζε ούτε ο περιζήτητος εργένης!

Η εκρηκτική κοκκινομάλλα έχει κλέψει την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου και όπως λένε όλα τα spoilers αλλά και τα ντοκουμέντα που έχουν προκύψει - δείτε εδώ - είναι η διαγωνιζόμενη που θα αναδειχθεί νικήτρια του ριάλιτι του ALPHA.

Η Νικολέττα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην Τούμπα και είναι 21 ετών! Είναι cheerleader (μαζορέτα) και έχει πάθος με την ενόργανη γυμναστική.

Στο διαδίκτυο, κυκλοφορούν μερικές φωτογραφίες της Νικολέττας λίγο καιρό πριν το The Bachelor, στο οποίο φαίνεται να έχει αρκετές διαφορές στην εμφάνισή της. Δείτε εδώ τα καλύτερα στιγμιότυπα από το χθεσινό επεισόδιο του The Bachelor.

Έτσι ήταν η Νικολέττα του The Bachelor πριν από τις πλαστικές

The Bachelor Νικολέττα