The Bachelor: Σούσουρο με το βίντεο της Εριέττας μετά την αποχώρησή της: "Ο Παναγιώτης είναι..."

Χαμός στο instagram!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
The Bachelor: Σούσουρο με το βίντεο της Εριέττας μετά την αποχώρησή της:

Όπως πρώτοι σας είχαμε γράψει στο Youweekly.gr η Εριέττα ήταν η κοπέλα που αποχώρησε τελικά εχθές, Παρασκευή, από την βίλα του Bachelor καθώς ο Παναγιώτης δεν της έδωσε το τριαντάφυλλό της.

Στο επίσημο insta account του The Bachelor παραχώρησε τις πρώτες της δηλώσεις και την λες και... έξαλλη!

Δείτε παρακάτω το βίντεο της Εριέττας μετά την αποχώρησή της από το The Bachelor

"Ο Παναγιώτης είναι κούκλος κι όποια διαλέξει για το υπόλοιπο της ζωής τους θα τους χωρίσω εγώ, θα με βρει έξω και θα πάω να τους χωρίσω, δεν με νοιάζει η Βασιλική κόμπρα δεν πτοείται!"

The Bachelor: Έχει κάνει πλαστικές η Εριέττα; Φωτογραφία μετά και πριν τον Παναγιώτη Βασιλάκο

Μία από τις κοπέλες που βρίσκονται στο The Bachelor και διεκδικεί την πολυπόθητη καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου είναι η Εριέττα. Πολλές φορές έχουν ακουστεί σχόλια από τις συμπαίκτριες της για τις ομολογούμενες πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει για αυτό και εμείς βρήκαμε μια παλιά της φωτογραφία και μπορούμε να πούμε ότι είναι αγνώριστη.

Η συγκεκριμένη παίκτρια δηλώνει.. 21 ετών και είναι άξιο απορία πότε πρόλαβε να αλλάξει τόσο πολύ μέσα σε λίγα χρόνια. Φυσικά, η Εριέττα έχει ξανά κάνει την εμφάνιση της στην τηλεόραση, εξού και η άνεση της στον φακό παρόλο που χθες πέταξε ένα «μαργαριτάρι» όλα τα λεφτά!

Ένας χρήστης του Twitter -από αυτούς που αγαπάμε και τα ξεθάβουν ότι μπορούμε να φανταστούμε- εμφάνισε μία φωτογραφία της Θεσσαλονικιάς παίκτριας από το 2016 από όταν συμμετείχε στο «Ραντεβού στα Τυφλά» με τον Μάρκο Σεφερλή.

Μπορεί να έχουν περάσει μόλις 4 χρόνια από τότε, αλλά η Εριέττα είναι παντελώς αγνώριστη και.. πάνω από όλα πιο φυσική!

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία της Εριέττας:

Παλιά φωτογραφία της Εριέττας από το The Bachelor