Κίνηση ανθρωπιάς από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, Ουγγαρέζο και Λιάγκα - "Δεν είχα λεφτά και..."

Συγκίνησαν...

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Κίνηση ανθρωπιάς από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, Ουγγαρέζο και Λιάγκα -

Μια συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό έδωσε ο Μανώλης Σκοπελίτης για την περίοδο που έκλεισε το Mega και έμεινε χωρίς δουλειά. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, Δημήτρης Ουγγαρέζος και Γιώργος Λιάγκας συγκίνησαν με την κίνηση ανθρωπιάς τους.

Πέρασε πολύ δύσκολα τους 7 μήνες που έμεινε απλήρωτος, μέχρι που έκλεισε το ΜΕGΑ:

«Δύο άνθρωποι ήταν αυτοί που με συγκίνησαν και με έκαναν να κλαίω την εποχή που πραγματικά πείνασα και δεν είχα να πληρώσω το νοίκι μου. Ο ένας ήταν ο Γρηγόρης, ο οποίος μου τηλεφώνησε ένα βράδυ για να μου πει: "Πες μου πού μένεις. Έρχομαι και σου φέρνω χρήματα". Φυσικά δεν του είπα. Έκλεισα το τηλέφωνο και ξέσπασα σε λυγμούς γιατί δεν δούλευα πια μαζί του και δεν είχε κανέναν λόγο να κάνει αυτό που έκανε.

Ο δεύτερος ήταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Πήγα στην τράπεζα για να βγάλω το τελευταίο μου 20ευρω και είδα ότι είχα μέσα χρήματα. Κίνησα γη και ουρανό για να μάθω τελικά ότι ο Ουγγαρέζος είχε βρει τον αριθμό λογαριασμού μου από το λογιστήριο του ΜΕGΑ και κρυφά, χωρίς να μου πει το παραμικρό, πήγε και μου έβαλε χρήματα.

Όπως δεν μπορώ να ξεχάσω και αυτό που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας.

Είχε μάθει, χωρίς να του πω κάτι, ότι αν δεν χειρουργηθεί η μάνα μου την επόμενη ημέρα, θα πεθάνει. Ως οικογένεια δεν είχαμε λεφτά για να γίνει ή επέμβαση καρδιάς σε ιδιωτικό θεραπευτήριο και σε κρατικό νοσοκομείο μας είχαν πει ότι θα τη χειρουργήσουν τρεις εβδομάδες μετά. Ο Γιώργος τηλεφώνησε σε έναν φίλο του και κανόνισε να εγχειριστεί η μητέρα μου αμέσως σε ιδιωτικό νοσοκομείο και με λίγα χρήματα», είπε στο Gala.

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Εξομολογείται για τον χωρισμό με την Ιλένια - "Δεν μου λείπει, την έχω..."

Μια προσωπική συνέντευξη έδωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο περιοδικό ΟΚ και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον χωρισμό του από την Ιλένια Ουίλιαμς.

Στην ερώτηση αν μιλάνε μετά από πέντε χρόνια σχέσης ο αφοπλιστικός παρουσιαστής απάντησε με απόλυτη ειλικρίνεια.

«Όχι. Την εκτιμώ πάρα πολύ, την αγαπώ ως άνθρωπο, αλλά δε μου λείπει. Θυμάμαι με τα ωραιότερα χρώματα αυτή τη σελίδα της ζωής μου. Αλλά ακριβώς επειδή την έχω πολύ ψηλά την Ιλένια στο μυαλό μου και στην καρδιά μου, έχω επιλέξει να μη μιλάμε» απάντησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, στην ερώτηση αν του λείπει η Ιλένια Ουίλιαμς. Δείτε ωστόσο το συγκινητικό μήνυμα του για τον ένα χρόνο απο τον χαμό της μητέρας του!

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Απίστευτη γκάφα στο Πρωινό - Πήγε να το σώσει και τα έκανε χειρότερα!

Η ομάδα του Πρωινου το πρωί της Τετάρτης σχολίασε ένα απόσπασμα από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά. Στο τέλος του αποσπάσματος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έκανε μια απίστευτη γκάφα και σώζοντας της...πέταξε κάποια γαλλικά!

Όταν τελείωσε το βίντεο ο Δημήτρης έκανε το εξής σχόλιο: «Ωραίες με τις πιτζαμούλες του ο Νίκος Μουτσινάς…» είπε ο Δημήτρης με τη Φαίη Σκορδά: «Μωρέ τι λες; Ήταν τα ρούχα της Αθηνάς Οικονομάκου και της Μαίρης Συνατσάκη»

Τότε ο Δημήτρης δεν ήξερε τι να πει για να το σώσει «Δεν ξέρω ρε παιδιά από μόδα, είναι γνωστό αυτό! Με πονάνε τα μελίγγια μου… Πωπωπω! Μαίρη Συνατσάκη πάρτε όλοι! Ω να σου γα@@@@»