The Bachelor: Αγνώριστη η Σία πριν την πλαστική στη μύτη! Φωτογραφίες... αλήθειας

Δε θα την καταλάβαινε ούτε ο Βασιλάκος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
The Bachelor: Αγνώριστη η Σία πριν την πλαστική στη μύτη! Φωτογραφίες... αλήθειας

Μπορεί να έγινε ευρέως γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο The Bachelor, ωστόσο η αλήθεια είναι πως λίγα χρόνια πριν και πριν κάνει την πλαστική στη μύτη της, η Σία Βοσκανίδου ήταν πραγματικά αγνώριστη και εμείς σας έχουμε όλες τις φωτογραφίες που δείχνουν την αλήθεια!

Η εκρηκτική παίκτρια που διεκδικεί την καρδιά του Βασιλάκου έχει σχολιαστεί ιδιαίτερα στα social media τόσο για την εμφάνισή της και για τα πειράγματα που έχει κάνει πάνω της όσο και για τις ατάκες της.

Θυμίζουμε πως η Σία είχε περάσει από οντισιόν και από το GNTM ωστόσο οι κριτές την είχαν κόψει λόγω των πλαστικών που είχε κάνει. Δείτε εδώ και τη συγκινητική εξομολόγηση που έκανε η Σία στο τελευταίο επεισόδιο του The Bachelor.

Έτσι ήταν η Σία του The Bachelor πριν την πλαστική στη μύτη

The Bachelor Σία Βοσκανίδου

The Bachelor: Εξωπραγματικό το ποσό που παίρνουν την εβδομάδα Σία, Νικόλ και οι υπόλοιπες παίκτριες!

Τόσο η Σία όσο και η Νικόλ και οι υπόλοιπες παίκτριες του The Bachelor, είναι γνωστό πως παίρνουν κάποιο ποσό την εβδομάδα για την συμμετοχή του στο παιχνίδι αλλά το θέμα είναι πόσα. Αν ακούσετε το ποσό ίσως σας πέσουν και τα μαλλιά...

Πόσα παίρνουν στο The Bachelor οι παίκτριες

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής της Φαίης Σκορδά, Πρωινό, η αμοιβή τους ξεκινάει από τα 200 ευρώ την εβδομάδα και φτάνει σε κάποιες περιπτώσεις μέχρι και τα 500 την εβδομάδα. Δηλαδή κάποιες υποψήφιες λαμβάνουν περίπου 2000 τον μήνα.

Να τονίσουμε βέβαια πως σήμερα έχουμε αποχώρηση οπότε για μια συγκεκριμένη κοπέλα, αυτά τα λεφτά θα σταματήσουν να καταβάλλονται! Δείτε εδώ ποια φεύγει.

Το «Πρωινό» μάλιστα, παρουσίασε το μήνυμα που έλαβαν κάποιες κοπέλες του Bachelor. «Καλησπέρα, σου στέλνω από το νέο ριάλιτι The Bachelor στον Alpha που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα! Σε 10 μέρες μια κοπέλα πρόκειται να εισέλθει στο σπίτι που γίνονται ήδη τα γυρίσματα μας! Αν ενδιαφέρεσαι και εσύ να είσαι μαζί μας, στείλε μου μήνυμα άμεσα για να σε καλέσουμε».