Έκτακτη ανακοίνωση του Αντώνη Κανάκη - Τότε επιστέφει το Ράδιο Αρβλυλα

Μόλις «έσκασε»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έκτακτη ανακοίνωση του Αντώνη Κανάκη - Τότε επιστέφει το Ράδιο Αρβλυλα

Μόλις πριν από λίγα λεπτά, «έσκασε» μία έκτακτη ανακοίνωση από τον Αντώνη Κανάκη και τους συνεργάτες τους η οποία αφορά την μέρα και την ώρα κατά την οποία επιστρέφει το Ράδιο Αρβύλα με νέες εκπομπές μέσω της πλατφόρμας του Youtube.

Πολλά είχαν ακουστεί τον τελευταίο καιρό σχετικά με το κανάλι με το οποίο θα έκλειναν οι Ράδιο Αρβύλα ωστόσο οι ίδιοι αποφάσισαν να ακολουθήσουν την περσινή επιτυχημένη συνταγή και να επιστρέψουν μέσω youtube. Δείτε εδώ ποια κανάλια διεκδικούν τον Αντώνη Κανάκη.

Η ανακοίνωση έγινε από τον Αντώνη Κανάκη στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, όπου δημοσίευσε και το τρέιλερ της εκπομπής. «Δευτέρα λέμε να έρθουμε στο κανάλι με εκπλήξεις» αναφέρει ο παρουσιαστής. Η πρώτη εκπομπή για τη νέα σεζόν θα είναι διαθέσιμη στο Youtube τη Δευτέρα στις 15:00.

Έκτακτη ενημέρωση από τους Κου Κου: Ο Αντώνης Κανάκης και οι Ράδιο Αρβύλα επιστρέφουν στην τηλεόραση

Επιστροφή που θα συζητηθεί φαίνεται να ετοιμάζει ο Αντώνης Κανάκη με τους Ράδιο Αρβύλα και το Βινύλιο και από την εκπομπή "Στην Φωλιά των Κου Κου" έγιναν γνωστές οι λεπτομέρειες με έκτακτη ενημέρωση από τον δημοσιογράφο τους, Γιάννη Πουλόπουλο.

Ο ίδιος ανέφερε αρχικά πως παρά τις προχωρημένες συζητήσεις στις οποίες βρισκόταν ο Αντώνης Κανάκης με το Mega το Deal δεν έκλεισε και η πόρτα κλείδωσε οριστικά με αυτό το κανάλι. Έπειτα είπε αναλυτικά τα κανάλια που τον διεκδικούν και τις προτάσεις που έχει δεχτεί ξεχωριστά από το κάθε ένα.

Το ένα είναι η ΕΡΤ, που ενδιαφέρεται κατά κύριο λόγο μόνο για το Βινύλιο, το άλλο είναι το Open που έχει περισσότερες πιθανότητες να τον κλείσει - σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες και το τρίτο είναι ο ALPHA.

Δείτε αναλυτικά όλο το ρεπορτάζ στο παρακάτω βίντεο:

Αντώνης Κανάκης: Για ποιον λόγο κρύβει την οικογένειά του;