Ρούλα Κορομηλά: Θύελλα αντιδράσεων με την ανάρτηση - «καρφί»

Χαμός στα σχόλια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ρούλα Κορομηλά: Θύελλα αντιδράσεων με την ανάρτηση - «καρφί»

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ρούλα Κορομηλά μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία ανάρτηση - «καρφί» και για ακόμα μία φορά κατάφερε να σηκώσει θύελλα αντιδράσεων στα σχόλια που της έκαναν.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και η αλήθεια είναι πως καθημερινά φροντίζει να μοιράζεται τις σκέψεις της με τους followers της.

Αυτή τη φορά ανέβασε μία σέλφι της και τη συνόδευσε με μία πολύ αινιγματική λεζάντα. Οι διαδικτυακοί της φίλοι συμφώνησαν μαζί της και της το εξέφρασαν και με το παραπάνω στα σχόλια.

««Πω-πω,σκόνη που σήκωσα!»,ειπε η μύγα που καθόταν στο πίσω μέρος του άρματος», έγραψε συγκεκριμένα στη λεζάντα της φωτογραφίας της η Ρούλα Κορομηλά, η οποία μάλιστα προκάλεσε «σούσουρο» και με την ανάρτησή της για το Big Brother.

Ρούλα Κορομηλά Instagram

Σούσουρο κάτω από τη φωτογραφία της Κορομηλά - «Ανεξάρτητα από το πόσο...»

Σούσουρο επικράτησε κάτω από την φωτογραφία της Ρούλας Κορομηλά, με τους διαδικτυακούς της φίλους να σχολιάζουν και να της εύχονται καλό μήνα.

Η παρουσιάστρια - η οποία λέγεται πως θα επιστρέψει στην τηλεόραση - είναι λάτρης των social media και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της.

Σήμερα λοιπόν και συγκεκριμένα πριν από λίγες ώρες θέλησε να ευχηθεί στους διαδικτυακούς της φίλους «Καλό μήνα» με μια φωτογραφία της στην οποία έσπευσαν όλοι να σχολιάσουν.

«Ευλογημένο μήνα κ γαλήνιο!Ανεξάρτητα απο το ποσο σκληρά και κουραστικά ειναι ολα τελευταία η δύναμη μας θα μας βοηθήσει να τα ξεπεράσουμε. Απολαύστε τις στιγμές κ δωστε τους χριστουγεννιάτικο χρωμα, νόημα,φως! Ο χρόνος που απολαμβάνουμε καθε τι δεν ειναι χαμένος χρονος! Τα καλύτερα για όλους», έγραψε η Ρούλα Κορομηλά στην ανάρτηση της και οι απαντήσεις ήταν πάρα πολλές.

Ρούλα Κορομηλά Instagram

Σούσουρο με την είδηση για την Ρούλα Κορομηλά - Η νέα αρχή στη ζωή της από τον Ιανουάριο

Σούσουρο επικρατεί με μια είδηση που έχει κυκλοφορήσει για την Ρούλα Κορομηλά και τα επαγγελματικά της. Όπως γράφεται, μάλλον θα κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της, από τον Ιανουάριο.

Οι συναντήσεις της παρουσιάστρια με τον Νίκο Κοκλώνη είναι όλο και πιο συχνές, με τις φήμες να θέλουν να επιστρέφει και πάλι στην τηλεόραση, παρόλο που η ίδια αρχικά το είχε διαψεύσει κατηγορηματικά.

Αυτή είναι η είδηση που κυκλοφορεί για την Ρούλα Κορομηλά

Τώρα ωστόσο, ρεπορτάζ του περιοδικού «Τηλέραμα», θέλει τον Νίκο Κοκλώνη βέβαιο πως τελικά θα πείσει την Ρούλα Κορομηλά να επιστρέψει και μάλιστα με ένα νέο project το οποίο προορίζει για το β’ μισό της σεζόν και ακόμα πιο συγκεκριμένα, για τον Ιανουάριο.

Μπορεί ακόμη τίποτα να μην είναι σίγουρο, ωστόσο ο παραγωγός και παρουσίασης ήδη έχει κάνει μεγάλη διαφορά στην τηλεόραση. Δείτε ωστόσο την πρόταση σου δέχτηκε.