Συγκλόνισε ο Αλέξης Γεωργούλης για το ατύχημά του - «Μου αφαίρεσαν την...»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Συγκλόνισε ο Αλέξης Γεωργούλης για το ατύχημά του - «Μου αφαίρεσαν την...»

Στην εκπομπή Dot μίλησε ο Αλέξης Γεωργούλης και αποκάλυψε πως την περίοδο που βρισκόταν στο Είσαι το Ταίρι μου είχε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα στο οποίο έχασε την σπλήνα του.

«Δεν έχω σπλήνα από το ατύχημα που είχα με τη μηχανή την πρώτη χρονιά που έγινα επαγγελματίας ηθοποιός και έκανα το “Είσαι το ταίρι μου”. Δεν είναι δύσκολο. Δεν αντιμετώπισα κάτι περίεργο. Ήταν πάρα πολύ σοβαρό το ατύχημα. Μου είχε πει ο γιατρός πως αν δεν είχα τρακάρει κοντά στο ΚΑΤ δεν θα την κάναμε αυτή τη συζήτηση. Ήταν τόσο σοβαρό. Αυτό ήταν το 2000.

Το 2006 είχα και δεύτερο ατύχημα όταν έκανα την Κινούμενη Άμμο. Πάλι με τη μηχανή. Πρόσφατα έσπασα και το πόδι μου. Ήμουν στον Όλυμπο και γλίστρησα από την πλαγιά» είπε ο Αλέξης Γεωργούλης ενώ πριν λίγο καιρό ο Αλέξης Γεωργούλης είχε ξεσπάσει και κατά του Γιάννη Σπαλιάρα.

Εκτός εαυτού ο Γεωργούλης στον αέρα του Έλα χαμογέλα - «Δεν ξέρεις τι λες»

Το πρωί του Σαββάτου ο Αλέξης Γεωργούλης έκατσε στον καναπέ του Έλα Χαμογέλα χωρίς όμως να περιμένει κανείς την τροπή που πήρε η συζήτηση του με την Ναταλία Γερμανού και τον Κώστα Τσουρό.

Αρχικά, ο Αλέξης αναφέρθηκε στον πολιτισμό και τη πολιτική και τη βοήθεια που προσπαθεί από μέρους του να παρέχει. Τα λεγόμενα του όμως στάθηκαν αφορμή για τον Κώστα Τσουρό να.. πετάξει τα «καρφιά του».

Ο δημοσιογράφος, λοιπόν, έκανε λόγο στις δηλώσεις του ηθοποιού και τα 25 χιλιάδες ευρώ που παίρνει ως μισθό όντας ευρωβουλευτής.

Ο Αλέξης άρχιζε να εκνευρίζεται ρωτώντας τον Τσουρό: «Ξέρεις ποια είναι η δήλωσή μου; Όχι δεν είναι αυτή. Είπα ότι τα 25 χιλιάρικα είναι τα έξοδα του γραφείου.»

Τότε άναψαν τα αίματα μεταξύ των δύο αντρών όπου και οι δύο αντάλλαξαν μεταξύ τους βαριές κουβέντες με τον Αλέξη να λέει: «Αν έχεις λάθος εσύ να χάσεις τη δουλειά σου».

«Αν έχεις μια θέση και είσαι ευρωβουλευτής πρέπει να ξέρεις τι λες» του τόνισε ο Τσουρός με τον Αλέξη να δίνει την δική του σκληρή απάντηση: «Και συ είσαι σε μια θέση, είσαι στον αέρα και δεν ξέρεις τι λες!»

Η Ναταλία διέκοψε αμέσως τη συζήτηση μόλις αντιλήφθηκε την τροπή που πήρε και προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα.