Έκανε την ανακοίνωση ο Σάκης Ρουβάς

Χαμός απόψε στο The Voice

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έκανε την ανακοίνωση ο Σάκης Ρουβάς

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Σάκης Ρουβάς θέλησε να κάνει μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση και μία έκτακτη ανακοίνωση η οποία αφορά το νέο επεισόδιο του The Voice το οποίο θα προβληθεί απόψε στον ΣΚΑΪ.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής είναι έτοιμος να διαμορφώσει την ομάδα του απόψε στο The Voice σε ένα πολύ ιδιαίτερο επεισόδιο.

Μάλιστα, μαζί του θα έχει και τον καλό του φίλο και συνεργάτη, Στέλιο Ρόκκο, ο οποίος θα τον συμβουλέψει και θα εμφανιστεί μαζί του στη σκηνή για να ερμηνεύσουν μία μεγάλη επιτυχία τους.

Αυτή είναι η ανακοίνωση που έκανε ο Σάκης Ρουβάς

«Και... μπαίνουμε στην φάση των knockouts! Ποιος θα καταφέρει να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση; Και ποιος θα «κλέψει» το πολυπόθητο steal; Ραντεβού το βράδυ», έγραψε χαρακτηριστικά πάνω στη φωτογραφία του ο αγαπημένος τραγουδιστής, ο οποίος τις προάλλες στόλισε το σπίτι του μαζί με την οικογένειά του.

Σάκης Ρουβάς The Voice

Απάτη εις βάρος του Σάκη Ρουβά - Στο πλευρό του η Κάτια Ζυγούλη

Θύμα απάτης έπεσε ο Σάκης Ρουβάς και έπειτα από τα δεκάδες μηνύματα που δέχτηκε, θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια. Στο πλευρό του βρέθηκε από το πρώτο λεπτό, η σύζυγός του, Κάτια Ζυγούλη, η οποία κοινοποίησε την ανάρτηση του.

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο τραγουδιστής ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους για τους ψεύτικους λογαριασμούς που χρησιμοποιούν το όνομα του, με σκοπό να τους προστατεύσει από τυχόν απάτες, ενώ όπως δήλωσε θα μιλήσει με τις αρμόδιες αρχές για την επίλυση του θέματος.

Η αποκάλυψη του Σάκη Ρουβά για την απάτη εις βάρος του - Την ανάρτησε και η Κάτια Ζυγούλη

«Με αφορμή διάφορα μηνύματα που λαμβάνω το τελευταίο διάστημα από γνωστούς και φίλους, για ψεύτικους λογαριασμούς που χρησιμοποιούν παράνομα και χωρίς καμία σχετική άδεια το όνομα μου, θα ήθελα να επισημάνω πως δεν έχω καμία απολύτως σχέση.

Όλες οι αναρτήσεις και οι συνεργασίες μου, εμφανίζονται αποκλειστικά και μόνο στους επίσημους λογαριασμούς μου στα social media, οι οποίοι έχουν και τη σχετική επισήμανση (verified). Επιφυλάσσομαι να απευθυνθώ άμεσα στις αρμόδιες αρχές για την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης», γράφει η ανάρτηση του Σάκη Ρουβά, λίγες ημέρες μετά την φωτογραφία με τη Ζυγούλη προκάλεσε ρίγη συγκίνησης.

Σάκης Ρουβά θύμα απάτης