Στιγμές ευτυχίας για τη Δούκισσα Νομικού - "Σε λατρεύω"

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για τη Δούκισσα Νομικού -

Στιγμές χαράς και ευγνωμοσύνης ζει η Δούκισσα Νομικού αφού σήμερα έχει την ονομαστική του εορτή ο αγαπημένος της πατέρας Νίκος Νομικός.

Η παρουσιάστρια δεν έχει κρύψει την αγάπη της και την αδυναμία που έχει στον πατέρα της και σήμερα ανήμερα της γιορτής του ανέβασε μια πολύ γλυκιά φωτογραφία που της δίνει ένα φιλί σε μια συναυλία του και έγραψε το πιο συγκινητικό κείμενο. Να θυμίσουμε πως εχθές είχε την γιορτή του και ο γιός της και του ευχήθηκε με ένα μοναδικό κείμενο.

Χρόνια πολλά μπαμπάκα μου
Αυτό το φιλί δεν το αλλάζω με τίποτα στον κόσμο
ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ Σε ευχαριστώ που είσαι ο ήρωας μου, αυτός που με προστατεύει, με καθοδηγεί και με πιστεύει σε ό,τι και αν αποφασίσω να κάνω! Όσο και να μεγαλώνω, πάντα θα είμαι το μικρό σου κοριτσάκι. Και πάντα θα θέλω να έρχομαι τρέχοντας στη μεγάλη και ζέστη αγκαλιά σου
#happynamedaydaddy #familyfirst

δούκισσα νομικού πατέρας

"Βόμβα" από τον ΣΚΑΙ: Η ανακοίνωση για την Δούκισσα μόλις κυκλοφόρησε

Στον ΣΚΑΙ πλέον ανήκει η Δούκισσα Νομικού, έπειτα από 3 χρόνια εκτός τηλεόρασης. Μάλιστα, μόλις κυκλοφόρησε η ανακοίνωση από το κανάλι για την αρχή της συνεργασίας τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για την Δούκισσα Νομικού

Ο ΣΚΑΪ καλωσορίζει τη Δούκισσα Νομικού. Η λαμπερή και αγαπημένη παρουσιάστρια επιστρέφει στην τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Η πολυτάλαντη Δούκισσα, με επιτυχημένη πορεία στον χώρο του μόντελινγκ, των επιχειρήσεων, της υποκριτικής και της τηλεόρασης, έρχεται στον ΣΚΑΪ με αποκλειστική συνεργασία.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια θα μας χαρίζει μοναδικές εμφανίσεις παρουσιάζοντας ένα καθημερινό ψυχαγωγικό show μεταμορφώσεων.

Την συνεργασία τους ανακοίνωσε επίσημα νωρίτερα και η Ιωάννα Μαλέσκου με τους συνεργάτες της στον αέρα της εκπομπής Love It.