GNTM 3: Το golden pass Kωνσταντίνος Τσεντολίνι αποκάλυψε την χρυσή τριάδα

Τα είπε όλα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
GNTM 3: Το golden pass Kωνσταντίνος Τσεντολίνι αποκάλυψε την χρυσή τριάδα

Ο Κωνσταντίνος Τσεντολίνι βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Καλύτερα Δεν Γίνεται το μεσημέρι της Κυριακής και αποκάλυψε ποια είναι η τελική τριάδα του GNTM 3.

«Δεν ταιριάζουμε καθόλου σαν άνθρωποι με τον Αιμιλιάνο, δεν μας βλέπω ποτέ να κάνουμε παρέα», διευκρίνισε για τη σχέση του με τον πρώην συμπαίκτη του.

«Σαν μοντέλο θεωρώ ότι υπερταιρεί από πολλά άτομα μέσα στο σπίτι. Τον συμπαθώ, δεν τον συμπαθώ είναι πολύ καλό μοντέλο, αυτό του το αναγνωρίζω», συμπλήρωσε ο Κωνσταντίνος.

«Εγώ είμαι team Ανδρέας και team Παρασκευή και στην χρυσή τριάδα βάζω και τον Έντουαρντ.

GNTM 3: Έσκασε βόμβα - Φεύγει η Ζενεβιεβ και την θέση της παίρνει γνωστό μοντέλο!

Σαν βόμβα έσκασε το μεσημέρι της Πέμπτης η είδηση πως στον επόμενο κύκλο του GNTM δεν θα βλέπουμε την Ζενεβιεβ ως τέταρτο κριτή στο show αλλά στη θέση της θα μπει πασίγνωστο μοντέλο!

Στο Καλό Μεσημεράκι έγινε η αποκάλυψη και μάλιστα από την Βάνια η οποία δήλωσε πως του χρόνου η Ζενεβιεβ θα γυρίσει πίσω στη θέση του art director και την θέση της στην κριτική επιτροπή θα την πάρει η Κάτια Ζυγούλη.

«Αυτό είναι μια βόμβα αν γίνει, που μπορεί και να γίνει… αλλά και να μη γίνει εγώ φήμες μεταφέρω για να βγάλω το ψωμάκι μου. Ζυγούλη ε; Το ακόυω. Αλλά τώρα να ρίξουμε τη Ζεν να πάρει τη θέση της queen Helen; Δεν είναι και το πιο ήρεμο άτομο στον κόσμο. Ο Καράβας θα μείνει τουλάχιστον;» είπε ο Νίκος Μουτσινάς. Αν έχασες το χθεσινό επεισόδιο, δες εδώ όλα όσα συνέβησαν!

GNTM 3: Έγινε η επίσημη ανακοίνωση από το STAR - Η ημερομηνία του τελικού

ο αγαπημένο ριάλιτι μόδας GNTM 3 φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του και το STAR ανακοίνωσε επίσημα την ημερομηνία του μεγάλου τελικού, όπου θα γίνει στις 15 Δεκεμβρίου. Μάλιστα, μόλις μάθαμε μια μεγάλη αλλαγή που θα γίνει στον φετινό τελικό καθώς και τον τρόπο ανάδειξης του μεγάλου νικητή.

Το πρωί της Τετάρτης, η Δήμητρα Καλφούντζου αποκάλυψε στην Φωλιά των Κου Κου όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για εκείνο το βράδυ.

Όσον αφορά την ανάδειξη του νικητή, οι 3 υποψήφιοι θα χρειαστεί να υποβληθούν σε τρεις δοκιμασίες. Οι κριτές με την σειρά του θα αξιολογήσουν το τελικό αποτέλεσμα των διαγωνιζόμενων και θα βαθμολογήσουν ξεχωριστά τον κάθε παίκτη.

Έπειτα, η διαδικασία θα περάσει στη μοίρα του τηλεοπτικού κοινού, το οποίο θα ψηφίσει αυτόν που επιθυμεί για νικητή. Στο τέλος οι ψήφοι του κοινού θα προσμετρηθούν μαζί με τη βαθμολογία των κριτών και θα αναδειχτεί έτσι ο μεγάλος νικητής.

Μάλιστα, η Βίκυ Καγιά είχε δηλώσει για τον τελικό πως θα έχουμε μια αλλαγή στο σύστημα ψηφοφορίας για αυτό και αποκάλυψε πως η ψηφοφορία δεν θα είναι δωρεάν.

Συγκεκριμένα, επισήμανε πως: «Κακά τα ψέματα τα προηγούμενα δύο χρόνια ήθελε το κανάλι και η παραγωγή να μην πληρώσει ο κόσμος και να είναι μια live – δωρεάν ψηφοφορία. Είναι μια εκπομπή που έχει φανατικό κοινό και τους λατρεύαμε γι’ αυτό. Έμπαιναν όλοι μέσα σ’ ένα δευτερόλεπτο από όλη την υφήλιο που υπάρχουν Έλληνες. Και αυτό δεν άντεχε το σύστημα».

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο