Γιώργος Αγγελόπουλος: Όλη η αλήθεια για το ύψος και τα κιλά του! Αποκάλυψε δημόσια ότι...

Απίστευτο!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γιώργος Αγγελόπουλος: Όλη η αλήθεια για το ύψος και τα κιλά του! Αποκάλυψε δημόσια ότι...

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ένα από τα πιο αγαπητά και πολυσυζητημένα πρόσωπα της ελληνικής σόουμπιζ. Είναι αρκετά ενεργός στα social media και πολύ συχνά αλληλεπιδρά με τους διαδικτυακούς του φίλους, στους οποίους μάλιστα αποκάλυψε πόσο λίπος έχει.

Ο νικητής του Survivor δημοσιεύει συχνά πυκνά στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram τόσο φωτογραφίες όσο και διάφορες άλλες αναρτήσεις.

Σε ένα Q&A που αποφάσισε να κάνει ο ίδιος μας αποκάλυψε τα κιλά, το ύψος, το λίπος του και το νούμερο παπουτσιού που φοράει!

Στην ερώτηση ενός θαυμαστή "Τι ύψος έχεις και πόσα κιλά είσαι;" ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποκάλυψε πως έχει ύψος 1,84 και ζυγίζει 91 κιλά.

Αναφορικά με το λίπος, έγραψε ότι έχει περίπου 11% λίπος πάνω του, ένα ποσοστό που είναι εξαιρετικά χαμηλό αλλά δικαιολογημένο λόγω της άθλησης και της διατροφής που κάνει.

Τέλος, ο Γιώργος Αγγελόπουλος δήλωσε πως το νούμερο παπουτσιού που φοράει είναι 44 ενώ πρόσφατα είχε αποκαλύψει και το τηλεοπτικό του μέλλον.

Δείτε παρακάτω τα instastories του Γιώργου Αγγελόπουλου

Γιώργος αγγελόπουλος νούμερο παπούτσι

Γιώργος αγγελόπουλος λίπος

Γιώργος αγγελόπουλος ύψος και κιλά

Γιώργος Αγγελόπουλος: Στη δημοσιότητα η πρώτη φωτογραφία από το νέο του σπίτι στην Αθήνα

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γιώργος Αγγελόπουλος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους, την πρώτη φωτογραφία μέσα από το νέο σπίτι στο οποίο μετακόμισε στην Αθήνα και η αλήθεια είναι πως μας εντυπωσίασε.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποφάσισε να αφήσει τη Σκιάθο και να μετακομίσει μόνιμα πλέον στην Αθήνα, όπως σας είχαμε ενημερώσει πρώτοι εμείς μέσα από ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ - δείτε το εδώ.

Ο νικητής του Survivor πράγματι άφησε το νησί του και εγκαταστάθηκε στην Αθήνα, μία απόφαση που θα τον βοηθήσει ιδιαίτερα και στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις καθώς δε θα χρειάζεται να μετακινείται διαρκώς.

Στην πρώτη φωτογραφία που ανέβασε, φαίνεται τόσο το υπέροχο χριστουγεννιάτικο δέντρο του όσο και η θέα του σπιτιού του.

Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία από το νέο σπίτι του Γιώργου Αγγελόπουλου στην Αθήνα

Γιώργος Αγγελόπουλος σπίτι Αθήνα