Χαμός στην διώροφη μονοκατοικία Ζυγούλη - Ρουβά! Έκαναν το σαλόνι τους...

Η φωτογραφία του Σάκη στο Instagram που σήκωσε θύελλα σχολίων

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαμός στην διώροφη μονοκατοικία Ζυγούλη - Ρουβά! Έκαναν το σαλόνι τους...

Χαμός επικράτησε στην διώροφη μονοκατοικία της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά από τα παιχνίδια με τα παιδιά τους. Μάλιστα, έκαναν το σαλόνι τους το προσωπικό τους λούνα παρκ, μιας και λόγω κορωνοϊού είναι όλα κλειστά.

Το ζευγάρι λόγω lockdown βρίσκει διάφορες δραστηριότητες για να περάσει όμορφα το χρόνο του με τα παιδιά του. Χορεύουν, ζωγραφίζουν, ενώ όταν έχει καλό καιρό πάνε για περπάτημα στο βουνό.

Το Σαββατοκύριακο ωστόσο, ο Σάκης Ρουβάς με το γιο του, Αλέξανδρο έκαναν το σαλόνι του σπιτιού τους λούνα παρκ. Έβγαλαν τα... όπλα και ανταγωνίστηκαν για το ποιος θα πετύχει τους πιο πολλούς στούχους.

«Αφού τα λούνα παρκ είναι κλειστά... φέρνουμε το λούνα παρκ στο σπίτι!Αλέξανδρος vs Μπαμπάς και... για να δούμε ποιός από τους δυο μας είναι αυτός που θα πετύχει τους περισσότερους στόχους σήμερα; *Μαντέψτε το σκορ!», έγραψε ο τραγουδιστής στη λεζάντα της ανάρτησης του στο instagram.

Σάκης Ρουβάς Κάτια Ζυγούλη σπίτι

Τι συνέβη ωστόσο πριν από λίγες ημέρες και υπήρξε συγκίνηση στο σπίτι Ζυγούλη Ρουβά; Δείτε την ανάρτηση.

Στόλισαν την μονοκατοικία τους: Ο Ρουβάς ντυμένος Αϊ Βασίλης και η Ζυγούλη άβαφη με φόρμα

Μπορεί αυτά τα Χριστούγεννα να είναι διαφορετικά αλλά τουλάχιστον θα τα περάσουμε με τους ανθρώπους που αγαπάμε! Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη θα τα περάσουν με τα παιδιά τους και μάλιστα στον στολισμό του δέντρου, το βράδυ της Πέμπτης, φρόντισαν να τους κάνουν μια έκπληξη αφού ο τραγουδιστής ντύθηκε Αϊ Βασίλης!

Η Κάτι Ζυγούλη που είναι ένας άκρως ενεργός χρήστης των social media δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα ολιγόλεπτο βίντεο στο οποίο φαίνεται η διαδικασία του στολισμού και η έκπληξη του Σάκη!

Βίντεο από το σπίτι του Ρουβά και της Ζυγούλη την στιγμή που το στολίζουν

[/OEmbed]

Δέντρο πριν από λίγες ημέρες στόλισε και η Ελένη Μενεγάκη στο σπίτι της στα Μελίσσια! Δείτε βίντεο και φωτογραφίες εδώ.