Τα πάνω κάτω με την υγεία του συντρόφου της Παπαγεωργίου, Snik!

Η αποκάλυψη μπροστά στις κάμερες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τα πάνω κάτω με την υγεία του συντρόφου της Παπαγεωργίου, Snik!

Τα πάνω κάτω έχουν έρθει με την υγεία του Snik, του συντρόφου της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, ο οποίος είναι ένας από τους καλλιτέχνες που θα δούμε στη σκηνή των «Mad Video Music Awards 2020».

H αγαπημένη μουσική διοργάνωση δίνει ραντεβού για 17η συνεχόμενη χρονιά και η προβολή τους σε μαγνητοσκόπηση με παρουσιαστή τον Θέμη Γεωργαντά έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου και θα προβληθεί μέσα από τη συχνότητα του MEGA.

Τι συνέβη ωστόσο με την υγεία του Snik;

Ωστόσο, το Σαββατοκύριακο επικράτησε αναστάτωση, όταν ο τραγουδιστής έκανε rapid test και βγήκε θετικός.

«Υπήρξε μια αναστάτωση τα Mad awards γιατί όταν πήγε να κάνει την πρόβα του ο Snik έκανε κάποιο rapid test, ένα από αυτά γιατί συνολικά έκανε πέντε, είχε μια ένδειξη θετική. Αμέσως και πολύ σωστά τον συμβούλευσαν οι συνεργάτες του από την δισκογραφική εταιρεία να πάει στο νοσοκομείο να κάνει το μοριακό τεστ, το οποίο έχει βγει και αρνητικό. Εγώ μίλησα με ανθρώπους από το περιβάλλον του και μου είπαν ότι ο Snik θα είναι κανονικά στα Mad Awards», είπε ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος, ενώ το εν λόγο γεγονός συζήτησαν και στον αέρα των Κου Κου.

Pop Up: Η αποκάλυψη για τον Snik - Πήγε να βάλει τα κλάματα η Παπαγεωργίου

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Spοtify το τραγούδι του Snik «Millionaire» ήταν το δημοφιλέστερο κομμάτι της πλατφόρμας για το 2020 έχοντας σημειώσει συνολικά πάνω από 4 εκατομμύρια streams! Στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου σήμερα, Πέμπτη, Pop Up το γεγονός αυτό σχολιάστηκε με εμφανέστατη την συγκίνησή της.

«Τι να πω; Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει. Καλλιτέχνης της χρονιάς είναι ο Snik σύμφωνα με το Spotify. Συγχαρητήρια στον Snik. Συγχαρητήρια σε ένα παιδί που δουλεύει μόνο του. Φυσικά με την υποστήριξη της εταιρείας του. Αλλά όταν έχεις ξεκινήσει από το μηδέν, μπράβο σου, σού αξίζει. Τον ξέρετε μέσα από τα βίντεο κλιπ και τα τραγούδια του και είναι ένα πολύ γλυκό παιδί» είπε εμφανώς συγκινημένη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αναφερόμενη στον σύντροφό της.

Να υπενθυμίσουμε πως πριν από λίγες ημέρες στον αέρα του Pop Up είχε αποκαλυφθεί ένας χωρισμός "βόμβα"!