GNTM 3 Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε - Δεν το περίμενε κανείς

Τεράστια ανατροπή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 3 Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε - Δεν το περίμενε κανείς

Το αγαπημένο ριάλιτι μόδας GNTM 3 φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού σε λιγότερο από δύο εβδομάδες θα παρακολουθήσουμε τον μεγάλο τελικό. Ποιος παίκτης όμως θα είναι αυτός που θα αποχωρήσει από το αποψινό επεισόδιο;

Οι παίκτες που έχουν παραμείνει στο σπίτι είναι μόλις 7 με τους Ηρακλής, Αιμιλιάνο, Ανδρέας, Έντουαρντ, Ξένια, Παρασκευή και Μαριαγάπη να διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο.

Οι δοκιμασίες ολοένα και δυσκολεύουν και οι εντάσεις στο σπίτι και στο πλατό συνεχώς αυξάνονται. Για την δοκιμασία του αποψινού επεισοδίου οι παίκτες ταξιδεύουν στη.. Ελαφόνησο όπου και θα φωτογραφηθούν σε μια από τις πανέμορφες παραλίες της.

Το concept θα είναι εμπνευσμένο από την ταινία «Mad Max» και θα έχει τρομερές απαιτήσεις και δυσκολίες.

Την χειρότερη απόδοση φαίνεται όμως να την έχει η Ξένια, η οποία ξαναμπήκε πρόσφατα στο παιχνίδι χωρίς όμως να καταφέρνει να κλειδώσει την παρουσία της.

GNTM 3: Το golden pass Kωνσταντίνος Τσεντολίνι αποκάλυψε την χρυσή τριάδα

Ο Κωνσταντίνος Τσεντολίνι βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Καλύτερα Δεν Γίνεται το μεσημέρι της Κυριακής και αποκάλυψε ποια είναι η τελική τριάδα του GNTM 3.

«Δεν ταιριάζουμε καθόλου σαν άνθρωποι με τον Αιμιλιάνο, δεν μας βλέπω ποτέ να κάνουμε παρέα», διευκρίνισε για τη σχέση του με τον πρώην συμπαίκτη του.

«Σαν μοντέλο θεωρώ ότι υπερταιρεί από πολλά άτομα μέσα στο σπίτι. Τον συμπαθώ, δεν τον συμπαθώ είναι πολύ καλό μοντέλο, αυτό του το αναγνωρίζω», συμπλήρωσε ο Κωνσταντίνος.

«Εγώ είμαι team Ανδρέας και team Παρασκευή και στην χρυσή τριάδα βάζω και τον Έντουαρντ.

GNTM 3: Έσκασε βόμβα - Φεύγει η Ζενεβιεβ και την θέση της παίρνει γνωστό μοντέλο!

Σαν βόμβα έσκασε το μεσημέρι της Πέμπτης η είδηση πως στον επόμενο κύκλο του GNTM δεν θα βλέπουμε την Ζενεβιεβ ως τέταρτο κριτή στο show αλλά στη θέση της θα μπει πασίγνωστο μοντέλο!

Στο Καλό Μεσημεράκι έγινε η αποκάλυψη και μάλιστα από την Βάνια η οποία δήλωσε πως του χρόνου η Ζενεβιεβ θα γυρίσει πίσω στη θέση του art director και την θέση της στην κριτική επιτροπή θα την πάρει η Κάτια Ζυγούλη.

«Αυτό είναι μια βόμβα αν γίνει, που μπορεί και να γίνει… αλλά και να μη γίνει εγώ φήμες μεταφέρω για να βγάλω το ψωμάκι μου. Ζυγούλη ε; Το ακόυω. Αλλά τώρα να ρίξουμε τη Ζεν να πάρει τη θέση της queen Helen; Δεν είναι και το πιο ήρεμο άτομο στον κόσμο. Ο Καράβας θα μείνει τουλάχιστον;» είπε ο Νίκος Μουτσινάς. Αν έχασες το χθεσινό επεισόδιο, δες εδώ όλα όσα συνέβησαν!