Ρίγη συγκίνησης από την σύζυγο του Χάρη Χριστόπουλο, Ανίτα Μπραντ - «Έκλαιγα όχι μόνο από...»

Τι αποκάλυψε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ρίγη συγκίνησης από την σύζυγο του Χάρη Χριστόπουλο, Ανίτα Μπραντ - «Έκλαιγα όχι μόνο από...»

Ρίγη συγκίνησης ένιωσε η Ανίτα Μπραντ, η σύζυγος του Χάρη Χριστόπουλο πριν από μερικές ώρες, όταν γιόρτασε τα γενέθλια της στο σπίτι εν μέσω καραντίνας. Όπως αποκάλυψε δεν σταμάτησε να κλαίει από χαρά.

Η make up artist, δημοσίευσε φωτογραφίες από την εντυπωσιακή τούρτα που της έκαναν έκπληξη, αλλά και τα λουλούδια και συγκινήθηκε πάρα πολύ. Όχι μόνο για τις κινήσεις αυτές, αλλά και γιατί είναι τα πρώτα της γενέθλια με τον γιο της.

«Τα φετινά μου γενέθλια ήταν τα πρώτα γενέθλια που έκλαιγα όχι μόνο από την συγκίνηση από την αγάπη που με έχει πλημμυρίσει από τα αγαπημένα μου πρόσωπα και από όλους εσάς, αλά επειδή όταν έσβηνα τα κεράκια μου κ έκανα μια καινούργια ευχή, κράτησα στην αγκαλιά μου το πιο πολύτιμο δώρο που θα μπορούσα να ζητήσω ποτέ: το Χριστοπουλάκι μου», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της στο Instagram. Δείτε και φωτογραφίες μέσα από το σπίτι τους.

Χάρης Χριστόπουλος Ανίτα Μπραντ

Ανίτα Μπραντ: Συγκλονίζει - "Δεν ήμουν άξια να προσφέρω στο μωρό μου αυτό που ήθελε!"

Στο περιοδικό Gala μίλησε η Ανίτα Μπραντ σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη για την ζωή της μετά τον ερχομό του παιδιού της με τον Χάρη Χριστόπουλο. Ωστόσο δεν έκρυψε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στις αρχές αυτής την πρωτόγνωρης εμπειρίας.

«Δεν υπάρχει αυτό που ζούμε με τον Χάρη! Το μωρό είναι ένα όνειρο. Η αλήθεια είναι ότι θέλαμε πολύ να έρθει στη ζωή μας και τώρα το απολαμβάνουμε στο 100%. Ο μικρός κοιμάται μαζί μας και είναι συνέχεια με εμάς ακόμα και στη δουλειά. Είναι ό,τι πιο ωραίο μας έχει συμβεί, αλλά αν θέλω να είμαι ειλικρινής, πρέπει να πω ότι πέρα από τα ωραία και ειδυλλιακά υπάρχει απίστευτη κούραση και πολύ ξενύχτι. Όσο και να μου το έλεγαν φίλες και γνωστές μου, δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Αυτό το πλάσμα σε χρειάζεται 24 ώρες το 24ωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα. Για τη μητέρα αυτό είναι εξοντωτικό.

Υπήρξαν μέρες που πραγματικά νόμιζα ότι θα καταρρεύσω. Ειδικά στην αρχή που έκλαιγε και δεν ήξερα τι μπορεί να έφταιγε: Τώρα που μεγαλώνει σιγά-σιγά και γνωριζόμαστε καλύτερα είναι πιο ήρεμα τα πράγματα», εξηγεί μιλώντας στο Gala και αναφέρεται με θαυμασμό στις γυναίκες που μεγαλώνουν παιδιά ενώ παράλληλα δουλεύουν και δεν έχουν βοήθεια:

«Εγώ έχω την πολυτέλεια η δουλειά μου να μου επιτρέπει να προσαρμόζω το πρόγραμμα μου ανάλογα με τις ανάγκες του μωρού. Παράλληλα έχω τη μητέρα μου κοντά μου, παρόλο που τόσο εγώ όσο και ο Χάρης θέλουμε να ασχολούμαστε εμείς με το μωρό».

Μιλά χωρίς περιστροφές για το πόσο αποτελεί ταμπού, ακόμα και στις μέρες μας, να μιλά μια γυναίκα ανοιχτά για την κούραση που έχει ο ερχομός ενός μωρού:

«Όλοι λένε μόνο τα ωραία, δεν υπάρχει η ευτυχία που νιώθεις, αλλά θα θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, δεν υπάρχει και η κούραση. Γιατί είναι ντροπή να το λέμε; Δεν έχω βιώσει επιλόχειο κατάθλιψη, αλλά στην αρχή είχα στιγμές που ένιωθα ότι δεν αντέχω άλλο και ξεσπούσα σε κλάματα ή έλεγα στον Χάρη "πάρε το μωρό γιατί δεν μπορώ άλλο", κάτι που οφειλόταν καθαρά στις ορμόνες και την εξάντληση. Είναι απίστευτη η αλλαγή στο σώμα και στην ψυχολογία μιας γυναίκας. Δείτε εδώ τη συγκινητική ανάρτηση που έκαναν για τον ένα μήνα από τη γέννησή του.

Δεν παύεις να είσαι 24 ώρες με ένα πλάσμα που θα κλαίει, θα θέλει αγκαλιά, θα θηλάζει. Γιατί είναι ταμπού να πεις ότι θέλεις να μείνεις για λίγο μόνη; Υπάρχει μια πίεση από την κοινωνία ότι δεν επιτρέπεται να γκρινιάζεις, ενώ σε κάνουν να νιώθεις ένοχη ακόμα και γιατί δεν έχεις αρκετό γάλα και αναγκάζεσαι να δίνεις συμπλήρωμα.

Θυμάμαι όταν είπα σε μια συζήτηση ότι θα δώσω συμπλήρωμα, υπήρξαν γυναίκες που με έκαναν να νιώσω ένοχη. Ότι το κάνω για την ευκολία μου. Έκλαιγα και ένιωθα αποτυχημένη γιατί δεν έφτανε το γάλα μου, γιατί δεν ήμουν άξια να προσφέρω στο μωρό μου αυτό που ήθελε. Αντί να με στηρίξουν με έκαναν να νιώθω ακόμη πιο ένοχη», καταλήγει.