Ματέο Παντζόπουλος: Δύσκολες στιγμές για την πρώην σύντροφό του, Δωροθέα

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ματέο Παντζόπουλος: Δύσκολες στιγμές για την πρώην σύντροφό του, Δωροθέα

Ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο πέρασε η Δωροθέα Μερκούρη, η πρώην σύντροφος του Ματέο Παντζόπουλου - διαβάστε εδώ την ιστορία τους - καθώς είχε την ατυχία να πέσει και εκείνη θύμα Τούρκων χάκερ.

Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότεροι είναι οι εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz που βλέπουν τους λογαριασμούς τους στα social media να φεύγουν έτσι απλά… από τα χέρια τους και να γεμίζουν τούρκικες σημαίες και μηνύματα προπαγάνδας.

Η αγαπημένη ηθοποιός, μέσω του καλού της φίλου Δημήτρη Μοθωναίου, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι Τούρκοι χάκαραν τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενώ λίγες ώρες μετά με τη βοήθεια ειδικών κατάφερε να τον ανακτήσει!

Δωροθέα Μερκούρη Παντζόπουλος

Δωροθέα Μερκούρη χάκερ

Δωροθέα Μερκούρη instagram

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η Δωροθέα Μερκούρη στο Πρωινό, ανέφερε τα εξής: “Είχα φοβηθεί πολύ. Είχε χακαριστεί και το email μου, τα πάντα! Προσευχόμουν να τελειώσει όλο γρήγορα. Αισθανόμουν ότι με παρακολουθούν. Είμαι τυχερή γιατί βρήκα τον καλύτερο τεχνικό και επανέφερε τον λογαριασμό μου. Δέχτηκα κανονική επίθεση… Αυτός είναι ο καινούργιος πόλεμος, δεν μας έφτανε ο κορονοϊός. Σου ζητάνε και λεφτά, μου το είπαν αρκετοί. Απάντησα σε ένα email που δεν κατάλαβα ότι το είχε στείλει ο ίδιος ο χάκερ…”.

Ματέο Παντζόπουλος: Η πρώην σύντροφός του, Δωροθέα, φωτογραφήθηκε ολόγυμνη

Πριν ο Ματέο Παντζόπουλος βρει τον έρωτα στα μάτια της Ελένης Μενεγάκη διατηρούσε σχέση με γνωστό μοντέλο - ηθοποιό. Πριν από λίγα χρόνια, η πρώην σύντροφός του, λοιπόν, είχε φωτογραφηθεί ολόγυμνη για το περιοδικό You. Τότε ήταν 43 χρονών, σήμερα είναι 46 αλλά έχει τις ίδιες αναλογίες και είναι πιο όμορφη από ποτέ.

Ήταν μαζί 6 ολόκληρα χρόνια και ζούσαν στη Νέα Υόρκη. Πλέον δεν διατηρούν επαφές. Δεν έχω κρατήσει επαφές» λέει σήμερα, ενώ όταν ρωτήθηκε για την Ελένη Μενεγάκη που είναι η σύζυγος του πια, η ηθοποιός είχε απαντήσει:

Δεν νομίζω ότι θα ήθελα να μιλήσουμε για αυτό σήμερα. Είναι κάτι τελείως ξεπερασμένο, δεν έχει νόημα. Είναι και χαζό να μιλάμε για αυτά, είναι παλιά.

Ο λόγος για την Δωροθέα Μερκούρη.

Η ολόγυμνη - αποκλειστική φωτογραφία της πρώην συντρόφου του Ματέο Παντζόπουλου

Δωροθέα Μερκούρη γυμνή

Η φωτογράφιση έγινε το 2018 για το περιοδικό YOU.