Τροχαίο για ηθοποιό από τις Άγριες Μέλισσες - «Το κράτησα κρυφό! Καρφώθηκα στον τοίχο και...»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τροχαίο για ηθοποιό από τις Άγριες Μέλισσες - «Το κράτησα κρυφό! Καρφώθηκα στον τοίχο και...»

Καλεσμένος στο Πρωινό, βρέθηκε ο ηθοποιός της σειράς Άγριες Μέλισσες, Αναστάσης Ροϊλός, ο οποίος μίλησε για πρώτη φορά για το συγκλονιστικό τροχαίο που είχε.

Την περσινή σεζόν ο τηλεοπτικός Νικηφόρος,είχε ένα σοκαριστικό ατύχημα με τη μηχανή του, το οποίο τον οδήγησε στο νοσοκομείο - δείτε βέβαια και αναλυτικά όλες τις εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς.

«Ευτυχώς όλα καλά από τη στιγμή που είμαι εδώ και περπατάω. Έπεσα στην Αττική Οδό με τη μηχανή, σε ένα τούνελ μέσα. Καρφώθηκα στον τοίχο. Ευτυχώς ερχόταν ένα ταξί που πρόλαβε να στρίψει.Είχε νερά και γλιστρούσε. Ήταν στροφή και έγειρε η μηχανή. Η πρώτη σκέψη μου, με το που είδα το πόδι μου που είχε ανοίξει το παντελόνι, είπα πως δε θα ξαναδουλέψω ποτέ.

Για κάποιο λόγο σκέφτηκα τη δουλειά. Είναι κάποια επεισόδια στα οποία λίγο κουτσαίνω. Το κλέψαμε με πλάνα. Μου έκανε καλό η καραντίνα, γιατί έκανα αποθεραπεία.

Τώρα είμαι αρκετά καλά. Όταν ήρθαν στο νοσοκομείο μου καλύψαν το πρόσωπο για να μη κυκλοφορήσει. Εγώ δεν το είπα ούτε στη μητέρα μου. Το κράτησα κρυφό για να μη τη στενοχωρήσω. Η απόφαση η δική μου ήταν να το περάσω μόνος μου» είπε χαρακτηριστικά ο Αναστάσης Ροϊλός.

Λίγα λόγια για τον Αναστάσιο Ροϊλό

Ο Αναστάσης Ροΐλός γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη (βρείτε την ηλικία του στο τέλος του άρθρου). Αρχικά έζησε στην Άνω πόλη και στη συνέχεια στην Καλαμαριά. Τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Σπούδασε υποκριτική στο Τμήμα Θεάτρου στη Σχολή Καλών Τεχνών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης από την οποία αποφοίτησε με Άριστα. Μπήκε το ακαδημαϊκό έτος 2006-2007. Το 2012 παρέδωσε τη διπλωματική του και το 2013 ορκίστηκε.

Από το 2009 παράλληλα με τη σχολή εργάζομαι ως επαγγελματίας ηθοποιός. Δηλαδή σε θεατρικές σκηνές της Θεσσαλονίκης, του ΚΘΒΕ και του ελεύθερου θεάτρου με μισθό και ένσημα, μέλος του ΣΕΗ (2009). Δεν ήταν η πρώτη του επιλογή στο μηχανογραφικό, άλλα η 4η. Τον ενδιέφερε πολύ η ψυχολογία και ήθελε να ασχοληθεί με την ψυχολογία. Τελικά βρήκε τον δρόμο του ο οποίος σχετίζεται με την ψυχολογία και με κοινωνικά ζητήματα μέσα από την υποκριτική.