Η απρόσμενη εισβολή στο Καλό Μεσημεράκι - Έπαθε σοκ ο Μουτσινάς

Ποιος του έκανε έκπληξη;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η απρόσμενη εισβολή στο Καλό Μεσημεράκι - Έπαθε σοκ ο Μουτσινάς

Το μεσημέρι της Δευτέρας ένα πρόσωπο «φωτιά» εισέβαλλε στο πλατό του Νίκου Μουτσινά με τον ίδιο να βρίσκεται στο απόλυτο σοκ.

Μια πολύ γλυκιά έκπληξη αποφάσισε να του κάνει η αγαπημένη του Ιωάννα Μαλέσκου στο Καλό Μεσημεράκι με αφορμή την ονομαστική του εορτή η οποία μόλις στόλισε φαντασμαγορικά το σπίτι της!

Ο παρουσιαστής καθώς έβλεπε ένα βίντεο από την εκπομπή της Ιωάννα μέσω του οποίου του έστελνε εκείνη και η drag queen Τζούτζομπι τις ευχές τους ξαφνικά εισέβαλλε στο πλατό το σκυλάκι της, Μπαλού, κρατώντας στο στόμα της δώρα και γράμμα.

Ενώ, λοιπόν, ο Νίκος Μουτσινάς διάβαζε το γράμμα, η Ιωάννα «εισέβαλλε» στο πλατό κρατώντας στα χέρια της μία χριστουγεννιάτικη τούρτα!

Ο παρουσιαστής φυσικά σοκαρίστηκε με την ξανθιά καλλονή να του λέει: «Χρόνια πολλά, να χαίρεσαι το όνομά σου»!

«Ευχαριστώ πάρα πολύ», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Ενώ η Ιωάννα συνέχισε να τον πειράζει, λέγοντας: «Σε βλέπω να στάζεις… Λιώνεις για μένα;».

Έμεινε στήλη άλατος ο Νίκος Μουτσινάς - Το τηλεφώνημα στο πλατό του ΣΚΑΙ

Το μεσημέρι της Πέμπτης ένα τηλεφώνημα στον Νίκο Μουτσινά όσο ήταν στο Καλό Μεσημεράκι τον έκανε να μείνει.. στήλη άλατος και να μην πιστεύει στα αυτιά του!

Οι φάρσες είναι πλέον κάτι συνηθισμένο στην εκπομπή και ο παρουσιαστής έχει πάντα τις καλύτερες αντιδράσεις που θα μπορούσαμε να δούμε.

Έτσι, ένα τηλεφώνα από την "κολλητούλα" τον άφησε άναυδο όταν κατάλαβε ποια βρίσκεται από πίσω!

Αναφερόμαστε φυσικά στην Κατερίνα Στικούδη, η οποία παρίστανε μια κομμώτρια που είχε πρόβλημα με τον άντρα της. Μόλις ο Νίκος κατάλαβε ότι ήταν αυτή, ξέσπασαν και οι δύο σε τρελά γέλια. Μάλιστα, η Κατερίνα αποκάλυψε πόσα κιλά έχει πάρει στη καραντίνα!

Δείτε παρακάτω ολόκληρη τη φάρσα: