Ραγδαίες εξελίξεις με τη συνεργασία του ΣΚΑΪ με τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Τι συμβαίνει ανάμεσά τους;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ραγδαίες εξελίξεις με τη συνεργασία του ΣΚΑΪ με τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις στο μέτωπο της συνεργασίας του Ανδρέα Μικρούτσικου και του ΣΚΑΪ, μετά και τα τελευταία περιστατικά που σημειώθηκαν τόσο στο live του Big Brother όσο και μέσα στο Σαββατοκύριακο που πέρασε.

Το Σάββατο η Σίσσυ Χρηστίδου ανακοίνωσε πως θα δούμε τον Ανδρέα Μικρούτσικο στο live του J2US κάτι που ωστόσο δεν συνέβη ποτέ.

«Μας είπαν από την παραγωγή του J2US ότι μπορούμε να ανακοινώσουμε πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα είναι στην επιτροπή. Τελικά, δεν αποδεσμεύτηκε από τον ΣΚΑΪ για να πάει σε αυτό το live, αλλά θα το λύσουν μεταξύ τους και μπορεί να είναι στην επόμενη», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στην εκπομπή της Κυριακής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρωινού, ο ΣΚΑΪ υποστηρίζει πως δεν έγινε καμία συζήτηση σχετικά με την εμφάνιση του Ανδρέα Μικρούτσικου στο live του J2US- δείτε εδώ και την κίνηση που έκανε ο Χάρης Βαρθακούρης όταν άκουσε για τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

«Ο Ανδρέας δεν είπε μόνο στον αέρα «αν δεν με θέλετε να φύγω», το είπε κι εκεί που χρειαζόταν», ανέφερε ο Βαγγέλης Περρής.

Big Brother: Η ανάρτηση - «καρφί» του Χάρη Βαρθακούρη για το περιστατικό με τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, o Χάρης Βαρθακούρης αποφάσισε να κάνει μία ανάρτηση - καρφί για το περιστατικό που σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή με τον Ανδρέα Μικρούτσικο στο live του Big Brother.

Στο προηγούμενο live ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε για το συμβάν με τον Δημήτρη Κεχαγιά και ξεκαθάρισε πως αν ήταν στο χέρι του θα τον απέβαλε από το παιχνίδι.

Λίγο μετά, ο παρουσιαστής δεν έκανε κανένα σχόλιο σε όλα όσα είδαμε στο live ενώ στο τέλος ξέσπασε λέγοντας πως αν η γνώμη του ενοχλεί, μπορεί να φύγει - δείτε εδώ τι συνέβη ακριβώς.

Πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να σχολιάσουν στα social media πως η παραγωγή "φιμώνει" τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Αυτή είναι η ανάρτηση που έκανε ο Χάρης Βαρθακούρης για το περιστατικό με τον Ανδρέα Μικρούτσικο στο Big Brother

Μετά το επεισόδιο αυτό, ο Χάρης Βαρθακούρης φαίνεται πως πήρε έμμεσα θέση και σε ανάρτησή του στο Instagram έγραψε: «Και… μην πυροβολείτε τον μεσάζοντα. Δεν φταίει ποτέ ένας που είναι υποχρεωμένος να εκτελεί εντολές και που μεταφέρει ένα μήνυμα. Εσείς οι λίγοι (διπλής ανάγνωσης αυτό), σκεφτείτε πριν σπεύσετε να απειλήσετε, να βρίσετε, να καταραστείτε κτλ κτλ. Χαλαρώστε».

Χάρης Βαρθακούρης Ανδρέας Μικρούτσικος